Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szuksegws vizelet tenyesztes?

Szuksegws vizelet tenyesztes?

Figyelt kérdés
A vizelet eredmeny alapjan sok bakterium van benne, pozitiv lett a leukocita eszteraz, illetve magas a feherversejt. Ez hugyuti fertozest jelent. Az égvilágon SEMMI tunetem nincs ami arra utalna, hogy nekem az lenne...arra (is) tudok tippelni, hogy vizelet adas elott nem tussoltam le. Mondta a nogyogyaszom, ha 100%ra akarok menni csinaltassak vizelet tenyesztest...oke..de az megint penz es semmi kedvem ennyi helyre szaladgalni mar..huvelyfertozes akkor is fennallhat ha az egvilagon semmi tunetem nincs? Nem tudom megcsinaltassam e igy, h nincs is tunetem....hatha vt valaki hasonlo helyzetben.
2024. júl. 23. 15:12
 1/10 anonim ***** válasza:
71%

Kezeletlen huti-tól elvetélhetsz.

Ha egy tesztre nincs pénz, a gyerekre lesz?

Egyébként is háziorvosi beutalóval ingyenes.

2024. júl. 23. 15:20
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen, gyerekre lesz.
2024. júl. 23. 15:28
 3/10 A kérdező kommentje:
Azt kerdeztem h lehet e vkinek ugy fertozese ha nincs tunete nem tudsz olvasni?
2024. júl. 23. 15:28
 4/10 anonim ***** válasza:
A rossz labor tünet.
2024. júl. 23. 15:46
 5/10 anonim ***** válasza:

3!

Nekem koraterhesen a terhességmegállapításon mondta a dokim, hogy az van, én nem vettem észre semmit...

(Amúgy sajnos végül elvetéltem, hiába használtam, amit felírt, bár nem biztos, hogy emiatt.)

2024. júl. 23. 17:26
 6/10 A kérdező kommentje:
En mar nem vetelhetek el
2024. júl. 23. 18:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha terhes leszel/vagy te is elvetelhetsz. Ilyet ne jelents ki.
2024. júl. 23. 19:20
 8/10 anonim ***** válasza:
Attól mert a kritikus 12 héten túlvagy még ne adj isten bármi történhet.. utána is el lehet vetélni.
2024. júl. 23. 19:31
 9/10 A kérdező kommentje:
Jóval utána vagyok
2024. júl. 23. 19:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Utána is lehet veteles. Te nagyon felre vagy tajekozodva. Vagy ne adj isten halva szuletes, fejlodes leallas a fertozes miatt. Kb.az a fajta vagy aki elore iszik a medve borere.
2024. júl. 23. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!