Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetes terhesen voltál...

Hány hetes terhesen voltál orvosnál először?

Figyelt kérdés
Hány hetes terhesek voltatok, amikor először látott titeket orvos? Ha túl korán mentél esetleg, nem voltak lekezelők ?
júl. 16. 16:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
5+3 hirtelen rosszullét és barnázás miatt. Lekezelő volt az orvos de nem emiatt, hanem alapból ilyen a stílusa.
júl. 16. 20:40
 12/19 anonim ***** válasza:
Én is lombikos vagyok, így korán, 4 hetesen voltam először. Természetesen még csak a megvastagodott méhnyálkahártyát és a sárgatesteket látták. 5+1 naposan már látszódott a petezsák és az 1 mm-es szikhólyag, 6+1 naposan pedig már volt szívhang is.
júl. 16. 22:47
 13/19 anonim ***** válasza:
Mind a kettőnél korábban a tervezettnél, vérzés miatt ügyeletre. Az elsőből sajnos vetélés lett, a második pár hét múlva születik. Egyiknél se voltak lekezelőek.
júl. 16. 23:06
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
8hét 4nap. Nem tudtam hogy terhes vagyok. 😊 január 4 én kellett volna megjönnie, ehelyett dec 31 én elkezdtem vérezni. 2-3napig, nem nagy mennyiségben. Utána elmúlt, azthittem hamarabb jött, de 2 hét múlva barnázgattam pár napig, majd megint véreztem 2 napig, utána megint barnázni kezdtem. De már folyamatosan. Nem maradt abba. Emiatt kértem időpontot orvoshoz hogy valami nincs rendben. Február elsején mentem, már ott ficergett, erős szívhanggal. 🩷 most a 33. Hétben járunk épp, és várjuk a végét 😍😍😍
júl. 16. 23:18
 15/19 anonim ***** válasza:
8
júl. 17. 07:09
 16/19 anonim ***** válasza:

Elsőnél 7+3

másodiknál mensi szerint 7+4, de üresen maradt ennél a terhességnél a petezsák

második gyerekkel pedig 7+1

júl. 17. 07:35
 17/19 anonim ***** válasza:
54%
Elsőnél 7+3, másodiknál 8.hét.
júl. 17. 09:51
 18/19 anonim válasza:
100%

Ma kértem időpontot, a hölgy nagyon lekezelő volt. Közölte hogy “Úristen még csak 4 hetes. Biztosan mutatta a teszt?”

Közöltem, hogy nem mára kérem az időpontot csak megyünk majd nyaralni többször is és sajnos nem jó minden nap.

7+1 re adott időpontot.

Mellesleg szültem már ebben a kórházban, és mindig az volt a baj hogy későn telefonálok időpontért mert ők annyira tele vannak….

júl. 17. 11:31
 19/19 anonim ***** válasza:
6+1, már volt szívverés, CRL: 7 mm ♡
júl. 21. 04:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!