Hány hetes terhesen voltál orvosnál először?
Figyelt kérdés
Hány hetes terhesek voltatok, amikor először látott titeket orvos? Ha túl korán mentél esetleg, nem voltak lekezelők ?júl. 16. 16:02
1/19 anonim válasza:
2 hónaposan. Egyszerüen semmi tünetem nem volt, észre se vettük. Nem volt senki lekezelő.
2/19 A kérdező kommentje:
1-es: a menstruációd is normálisan megvolt?
júl. 16. 16:11
3/19 anonim válasza:
6+5nél voltam először másodikkal, elsővel is kb ekkor de ő késői peteérésből fogant úgyhogy neki ekkor még nem volt szívhang, rá egy hétre volt.
4/19 anonim válasza:
Pozitív volt a teszten, utána négy héttel mentem orvoshoz.
Kiszámítottam, hogy a 8.hetben leszek amikor orvoshoz fogok menni.
Nem is tévedtem.
5/19 anonim válasza:
Elsőnél 11.heten, előtte covidos voltam, azért nem jutottam el.
Masodiknal 7+3
8/19 anonim válasza:
4 hetesen, de nem direkt, már megvolt az időpontom, aznap vagy előző nap teszteltem erős pozitívat.
Természetesen nem látott semmit, visszahívott későbbre, de legalább kaptam progit (előtte volt már egy misseb abom és egy kémiaim).
10/19 anonim válasza:
6+0 de ugye én lombikos voltam és elfogyott a gyógyszerem, mindenképp menni kellett. Még nem volt szívhang.
8+0 kellett vissza mennem addigra volt szívhang is. Ha nem lombik lett volna, kb ilyenkor megyek először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!