Szerintetek esélyes?
Tudom még korán van, de nem szokott ilyen magas lenni a testhőm… ha nem lesz baba akkor valószínűleg csak a meleg az oka…
Ebből még bármi lehet, akár terhesség is, igen. 12-14 dpo már tesztelhetsz 10-es teszttel.
A meleg nincs rá hatással, ha szájban, vagy hüvelyben méred. Hol méred? Hónaljban nem szabad, de ezt biztos hallottad már.
Háromszög jelek miért vannak? Július 5-én és 6-án például. Másik időpontban mértél? Azokat át kell számolni, minden háromszöges értéket. Különben nem ad teljes képet.
Vannak rá neten is kalkulátorok, de fél óránként 0,05 fok az emelkedés, minél később kelsz.
Például 7-kor szoktad reggel mérni. Kivételesen 7:30-kor kelsz, és ekkor 36.55 a mért érték. Csökkenteni kell, mert később keltél. A 7 órára átszámolt értek helyesen 36.5, ezt kell beírni az alkalmazásba, 7 órát megjelölve (7:30 és 36.55 helyett).
Ugyanez, ha korábban kelsz, például 6-kor a szokásos 7 óra helyett. 6-kor mondjuk mérsz egy 36.4 fokot. Átszámololod 7 órára, kétszer fél óra a különbség, az 0,05*2 =0,1 fok. Ha aludtál volna 1 órával tovább, már 36.5 fokot mértél volna. Az alkalmazásba ezt kell írni: 7 óra, 36.5 fok.
Engem meg az olyantól ráz ki, akit ilyen apró és jelentéktelen dolgtól mint egy megfogalmazás kiráz, és még ide is kommenteli… bocs de nálad tuti nagy gondok vannak fejbe….
Igen csináltam tesztet, halvány pozitív. Vasárnap újra tesztelek erősödik-e, addig természetes nem kezelem tutira a dolgot, mert tudom ha ilyen korán tesztel az ember az még sajnos végződhet mensivel néha…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!