Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mivel tudnám csökkenteni...

Mivel tudnám csökkenteni elmulasztani, a hányingert? Nektek mi jött be?

Figyelt kérdés

Sziasztok, most vagyok a 7. Hétben 1 hete folyamatosan hányingerem van, öklendezek és többször hányok egy nap, azonban így nem tudok dolgozni. KB fél óra jövés menés után már hányingerem van, a szagokrol nem is beszélve.

Jeges vizet iszok apránként és óránként eszek pár falatot, van hogy csak annyi megy le, de ha jól esik többet is eszek. A b vitamin van hogy jó van hogy nem.

Még a hanyinger tart csak nem lehetek táppénzem szóval szükségem van valamire, ami tuti segít ebben, kérlek segítsetek.

júl. 13. 16:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak akkor volt hanyingerem ba ehes voltam ... Vagy ehgyomorra reggel .. ha ittam egy kavet is elmult.. mindegy volt csak valami keruljon belem :D
júl. 13. 18:02
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jéghideg kóla, jéghideg narancslé segített meg a sajtos stangli, ropi.
júl. 13. 18:09
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha súlyos akkor nem fogsz tudni dolgozni, én sem tudtam és nem volt jó rá semmi.
júl. 13. 18:15
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem 1 valami ami a kedvenceim koze tartozott.. majd az elso trimeszterbe nem csuszott le az a kola.. attol barmikor hanyingerem lett.. 🥹😂 igazabol ezt mindenkinek maga kell kitalasztalnia :/
júl. 13. 18:15
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Ezeket is kipróbálom.
júl. 13. 18:16
 6/11 anonim ***** válasza:
Antimetil, gyömbér van benne ilyen nagyon nagy koncentrátumban, nekem sokat segített. Ezen kívül sós popcorn :D
júl. 13. 20:00
 7/11 anonim ***** válasza:

Rengeteg sós dolgot ettem, fagyasztott gyümölcsöket mert a jéghideg megnyugtatta a gyomorom de ez csak fél órára max.

Őszintén?Semmi nem használ.

3.terhességem, 6.héttől 12.hétig olyan rosszul voltam, hogy a víz is kijött belőlem.

Ez a 3.terhesség a legrosszabb, 17 hetes vagyok és még mindig hányingerem van, de legalább már nem jön ki belőlem minden.

Kitartás, valószínű a 12.hétre elmúlik.

júl. 13. 21:43
 8/11 anonim ***** válasza:
Pedig van ilyen. Én is táppénzen voltam emiatt, mert képtelen voltam dolgozni az egész napos émelygés, hányás miatt. És nem volt vészes hányásom csak sima rosszullét egész nap. Első trimesztert otthon feküdtem egy vödört dajkálva végig.
júl. 13. 22:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Instant gyömbér tea
júl. 13. 22:25
 10/11 anonim ***** válasza:

Egyik terhességemnél jártam úgy, hogy mindentől függetlenül minden egyes nap jött a hányinger. Próbáltam mindent, de nem jött be semmi. Gyömbérből főztem teát, próbáltam kortyolgatni hideg kólát de sajnos ezek sem. Variáltam evéseket is. Gyömbér amúgy elvileg nagyon jó rá, érdemes megpróbálni azért, neked hátha többet segít.

A másik terhességemnél viszont csak a zsírosabb ételektől voltam rosszul, nem volt mindennapos a rosszullét. Persze miután leesett, csak zsírszegény húsokat ettem pl.

júl. 13. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!