Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mivel tudom csökkenteni vagy...

Mivel tudom csökkenteni vagy esetleg elmulasztani?

Figyelt kérdés

Imádom a nyarat de van egy problémám vele. Nagyon izzadok. Leginkabb a hátam honaljam es a homlokom ami nagyon zavaró es nem is túl vonzó. Nem vagyok büdös es mindig fürdök is. Soha nincs melegem soha, nagyon birom a forróságot. Utoljára 3 éve volt melegem 44 fokban. De az izzadás nem akar múlni csökkenni. Kipróbáltam mar rengeteg féle dezodort meg ilyeneket de semmi hatása nem volt.

Tudtok segíteni?? Valami ami enyhítheti vagy elmúlik tőle?

2014. jún. 19. 11:43
 1/2 anonim válasza:

Én is ilyen vagyok, bár nekem a homlokom nem szokott. Sajnos ez embertípus függő. :S

Legalább nincs kellemetlen szagod, inkább ez, mint hogy látványos izzadás nélkül csípős izzadtság szagod legyen.

Nem hiszem, hogy erre van bármiféle megoldás is. De lehet jönnek, okosabb válaszok. :)

2014. jún. 19. 11:55
 2/2 anonim ***** válasza:

A homlokra nem tudok mit ajánlani,viszont a gyógyszertárban van egy kb 360 ft-os solution Antisudorica nevű szer.

Ezt este, fürdés után kell a szárazra törölt hónajra(,hátra is használhatod,meg lábra,hasra)használni,ezt egy kis vattával,fülpiszkálóval felkened kis mennyiségbe és mást ne tegyél fel,tehát se deo,se spray.Másnap nem kell lemonsi az előző este felvitt szert,hanem amit eddig használtál,deo,vagy sparayt használhatod is.Egy fontos van előző nap ne borotválj hónajat mert kicsípi nagyon.Még egy pár fontos tudni való,mivel nem kapsz használati útmutatót hozzá,hogy ha használtad,hagy ki pár napot próbaként,nekem is nagyon izzadt a hónajam,de nem volt büdös,de folyton nedves volt és nekem is csak ez jött be,de elég volt mint kiderült heti egyszer használni,utána meg havi egyszer már,amikor előjött az erős izzadásom.NÉzd meg,próbáld ki hogy neked hogyan jó,lehet pár naponta kell használnod,vagy heti egyszer akár.

2014. jún. 19. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!