Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet előbb fogok szülni?

Lehet előbb fogok szülni?

Figyelt kérdés
34+1napos vagyok ma. Sűrűn vannak görcseim, hasmenèsem is van, hangulatom mostanában katasztrófa, nagyon hisztis ès stresszes vagyok. Baba aktiv, mindha leszállt volna már a hasam, de amugy is nagyon lent vittem egèsz vègig. A jobb lábamat elkapja valami èles fájdalom szerű (nem tudom elmondani hogy milyen furcsa fájdalmas èrzès) ilyenkor meg kell állnom, gyorsan le ülnöm. Kb 2 hete voltam orvosnál, akkor meg nèzett, azt mondta zárva van, a baba fenn van mèg. De kb 1 hete nincs gyomor ègèsem, (eddig egèsz nap azzal szenvedtem) kapok levegőt is rendesen mostmár. Jövő hèten megyek megint orvoshoz.

júl. 12. 19:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem jelent semmit.

Ha helyezkedik is a baba, ettől még simán ellehet bent a végéig. Nekem is elég korán leszállt a hasam, annyira, hogy 36 hetesen az orvosom mondta, hogy kb bármikor beindulhat a szülés, annyira pozícióban van.

A szülés beindult magától, igaz csak 2 nappal a kiírt előtt. De akkor se bántam így, nekem a bordám már nagyon nyomta, miután leszállt a hasam már jobb volt minden.

júl. 12. 19:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet. De lehet nem, isten tudja :D

Majd kiderul, de azert a 37. het elott remeljuk nem :)

júl. 12. 20:17
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem hiszem. Én 34+4 vagyok ma és mindenki már hetek óta azt jósolgatja, hogy szülni fogok. Hát ja, reményeim szerint, úgy 5hét múlva 😁

Az egyik szerint túl nagy a hasam, a másik szerint túlságosan vizesedem, a harmadik szerint egyre jobban fáradok. Hát, b+, persze, 40 fok van, éjjel aludni nem tudok és egész nap egy görögdinnyét cipelek a hasamban. Ilyenkor már minden nyűg és mind normális.

júl. 12. 22:14
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Lábadban a fájdalom az lehet vizesedés nekem az volt.

Én is végig lent vittem, nekem is mondták, hogy bármikor jöhet. Ennek ellenére 41+1 naposan folyt el a vizem úgy, hogy az előző császáros belső hegem 2 oldala szétvolt nyílva( senki nemtudja mióta, én olyan 30. héttől éreztem, hogy valami nincs rendben, de ultrahangon semmit se láttak soha). Szóval igazából nem lehet megjósólni semmiből, hogy meddig van bent.

júl. 12. 22:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem jelent semmit. Max azt, hogy egyre nehezebb hetek várnak rád, ami ugye borítékolható is így a végére már. :)
júl. 12. 22:42
 6/8 A kérdező kommentje:
Lányok most is olyan görcseim vannak hogy aludni se tudok
júl. 13. 01:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Vegyél be plusz magnéziumot, meg próbáld ki a zuhanyzást. Ha elmúlik, nem komoly.

júl. 13. 01:27
 8/8 anonim válasza:
Ezek a tünetek nem jelentik a terhesség végét vagy a szülés kezdetét, ezek csak azt jelentik hogy közeledsz a 9. Hónaphoz.
júl. 17. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!