Lehet előbb fogok szülni?
Ez nem jelent semmit.
Ha helyezkedik is a baba, ettől még simán ellehet bent a végéig. Nekem is elég korán leszállt a hasam, annyira, hogy 36 hetesen az orvosom mondta, hogy kb bármikor beindulhat a szülés, annyira pozícióban van.
A szülés beindult magától, igaz csak 2 nappal a kiírt előtt. De akkor se bántam így, nekem a bordám már nagyon nyomta, miután leszállt a hasam már jobb volt minden.
Lehet. De lehet nem, isten tudja :D
Majd kiderul, de azert a 37. het elott remeljuk nem :)
Nem hiszem. Én 34+4 vagyok ma és mindenki már hetek óta azt jósolgatja, hogy szülni fogok. Hát ja, reményeim szerint, úgy 5hét múlva 😁
Az egyik szerint túl nagy a hasam, a másik szerint túlságosan vizesedem, a harmadik szerint egyre jobban fáradok. Hát, b+, persze, 40 fok van, éjjel aludni nem tudok és egész nap egy görögdinnyét cipelek a hasamban. Ilyenkor már minden nyűg és mind normális.
Lábadban a fájdalom az lehet vizesedés nekem az volt.
Én is végig lent vittem, nekem is mondták, hogy bármikor jöhet. Ennek ellenére 41+1 naposan folyt el a vizem úgy, hogy az előző császáros belső hegem 2 oldala szétvolt nyílva( senki nemtudja mióta, én olyan 30. héttől éreztem, hogy valami nincs rendben, de ultrahangon semmit se láttak soha). Szóval igazából nem lehet megjósólni semmiből, hogy meddig van bent.
Vegyél be plusz magnéziumot, meg próbáld ki a zuhanyzást. Ha elmúlik, nem komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!