Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35 hetesen ez normális érzés?

35 hetesen ez normális érzés?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam nőgyógyásznál, és tegnap kezdtem a 35.hetet.

Uh szerint 36+2nek felel meg.

Becsült súlya: 2860 gramm

Cx: 2110 a legbelső zárt.

Annyit mondott az orvos, hogy készülődik ki, de nem a napokban még, de a 40.hetet nem valószínűleg nem várja meg.

A mèhszáj vizsgálat után nagyon minimális halvány barna folyásom volt tegnap egyszer, és ma is egyszer.

Viszont a hasam tegnapról mára más formájú, más érzésű lett teljesen. Köldök mellett jobbra , és balra is nagyon nyom valamije. Bárhogy fordulok / mozdulok nem jó.

Mikor felàllok rettenetesen fáj, kell 2 perc amíg könnyebb lesz. Már ennyire nehéz lenne? Néha ferdèn áll a hasam, aztán visszaàll gömbölyűvè.

Vagy a meleg teszi egyik napról a másikra?

Ma valahogy nem jó sehogy. Görcsölès nincs, és semmi jel sem hogy menni kellene kórházba. Egyszerűen csak mintha máshogy lenne, vagy nem is tudom ...

Első baba

júl. 10. 19:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Az utolsó 4 hét a legroszabb. Akkor már semmi sem jó és minden fáj.

Második lányomat minden alkalommal 2 héttel mérték nagyobbnak. A kiiírt dátum előtt született 3 nappal 4,5 kilóval szóval ez semmit nem jelent hogy mekkorának mérik.

Első lányomra azt mondták 2,5 kiló lesz. Majdnem 4 kilóval született

júl. 10. 19:25
 2/3 anonim ***** válasza:

En is 35 hetes vagyok, es nekem is ugyanez a problemam. Nagyon kinyomja magat a babam, osszegornyedek, ugy faj. Nem meleg van, hanem forrosag. Plane ilyen nagy hassal, a vege fele. En pl aludni sem tudok normalisan.

Rosszkor kotott meg a gipsz.😅

júl. 10. 20:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, normális. A vége már igazán terhes. Nekem tavasszal is az volt az első terhességemnél, most pedig már 1-2 hete az (amióta tombol a hőség), pedig csak 32 hetes vagyok. :D
júl. 11. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!