33 hetesen hüvelybe és néha végbélbe szúró érzés mennyire normális?
Első terhességem, szóval bocsi, ha hülye kérdés :D
A baba elvileg fejvégű.
Tökéletesen normális. Sajnos ez ilyen.
Nekem néha vmi idegbe talált be alul a kezével, azt hittem összecsuklik a lábam.
Szóval vannak kellemes pillanatok, igen.
Nekem az elején volt néha végbélbe. Nem tudom miért, de az elég ijesztő volt.
Eddig haránt feküdt a gyerekem, most viszont befordult farosba, azóta nagyon durván beleszúr hüvelybe. Úgy érzem, mintha ki akarná dugni a lábát 🤦🏽♀️ Az egész alhasamban feszít és a hüvelyben nagyon szúr ☹️ Olyankor meg is kell állnom, amíg elmúlik. Természetesen a legforgalmasabb helyeken csinálja. Folyton attól félek, 1x valaki mentőt hív, mert azt hiszi, szülni készülök, amíg szenvedek ott nagy hassal, fájdalmas fejjel 🤣
Egyébként én is kérdeztem erről és írtak olyanok is, akiknek fejvégű volt, hogy ezt érezték. Én azóta megnyugodtam, csak kellemetlen. Jobb volt harántban 😂
30hetes vagyok.
Köszi, akkor megnyugodtam :)
Hú, második, mintha magamat olvasnám, nekem is befeszül sokszor mellé és akkor meg kell állnom 10 másodpercre 😅
Jaj, kivagyok tőle. Tuti, direkt csinálja 🤣
Múltkor mentem kajálni, mondtam neki, hogy utána még be kell mennünk 3 helyre. De a kajáldában sokan voltak, rengeteget kellett várni. Ahogy kijöttünk, már ráült a hólyagomra, hogy menjünk haza. Mondom, nem érdekel a hisztid, azokba még muszáj elmennünk, erre elkezdte a szokásos műsorát a szokott, legforgalmasabb helyen🤦🏽♀️ Bezzeg otthon már semmi baja nem volt.
Minden nap mondom neki, ha már úgyse a jó irány, forduljon csak szépen vissza keresztbe, mert ez baromi idegesítő🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!