Cinema City 4D mozi árthat a magzatnak?
4D-s moziban voltunk pár napja és most utólag mondta egy ismerősöm, hogy várandósan nem lett volna szabad mennem.
Lehet ebből baj? Nagyon mérges vagyok magamra.
20 hetes vagyok
Pedig nem túl jó! Rázkódik, áram is megráz, hangos is. De ha nem hiszed el tessék, olvasd el a hivatalos oldalon:
ha érzed mozogni reméljük nagy baj nem történt, amiért írom a kommentem hogy más kismama ne menjen el, ki lehet bírni.
Két éve, kb 16-18 hetes terhes voltam, amikor elmentünk megnézni a Jurassic filmet. Én is megkaptam, hogy megsüketül a magzat, meg a jó ég tudja még miket mondtak.
Voltak hangok amiket nem szeretett, olyankor rúgott egy egy erősebbet, de ennyi történt. Teljesen egészséges, remek hallással rendelkező kisfiam van.
A VETÍTÉSBŐL KIZÁRT NÉZŐK:
A magas biztonsági szint fenntartása és az Önöket érő esetleges balesetek elkerülése érdekében az alábbi betegségekben szenvedő személyek számára tilos a belépés: epilepszia; magas vérnyomás; szívbetegség; gerincproblémák; bármilyen komolyabb egészségi probléma
EZEN KÍVÜL NEM JAVASOLT:
terhesség esetén
ittasság állapotában
4 év alatti gyermekek és
100 cm alatti személyek számára
A 4 és 7 év közötti gyermekek csak akkor engedhetők be, ha erre feljogosított felnőtt kísérővel együtt érkeznek.
Az ülések súlykorlátozása miatt 120 kilogrammnál nehezebb személyek nem vehetik igénybe a 4DX vetítési szolgáltatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!