Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Cinema City 4D mozi árthat a...

Cinema City 4D mozi árthat a magzatnak?

Figyelt kérdés

4D-s moziban voltunk pár napja és most utólag mondta egy ismerősöm, hogy várandósan nem lett volna szabad mennem.

Lehet ebből baj? Nagyon mérges vagyok magamra.

20 hetes vagyok

júl. 10. 12:56
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Dehogy lehet baja... Az ismerősöd valószínűleg irigy, mert lehet ő még sosem volt 4D-n.
júl. 10. 12:57
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Semmi baja sem lesz. A nagyon hangos hangokat nem szokták szeretni, főleg később. De ennyi. Ha bármi gondot okozna egyrészt kilenne írva, hogy kismamáknak nem ajánlott, másrészt sokkal több minden ér egy belvárosi tömegközlekedésen, mint egy 4D moziban, mégse lesznek sorra betegek a magzatok vagy történnek tragédiák a belvárosi kismamákkal 🤷🏼‍♀️.
júl. 10. 13:07
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem estél ki a székből, mi bajod lehetne? :) Igaza van a kettesnek, egy random belvárosi busz jobban ráz.
júl. 10. 13:09
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
Én is voltam terhesen. Semmi baja nem lett a gyerekemnek. Nem kell ám mindent elhinni, amit mondanak neked.
júl. 10. 13:18
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megnyugtattatok. 🙈
júl. 10. 13:24
 6/10 anonim ***** válasza:
16%

Pedig nem túl jó! Rázkódik, áram is megráz, hangos is. De ha nem hiszed el tessék, olvasd el a hivatalos oldalon:

[link]

ha érzed mozogni reméljük nagy baj nem történt, amiért írom a kommentem hogy más kismama ne menjen el, ki lehet bírni.

júl. 10. 14:46
 7/10 anonim ***** válasza:
79%

Két éve, kb 16-18 hetes terhes voltam, amikor elmentünk megnézni a Jurassic filmet. Én is megkaptam, hogy megsüketül a magzat, meg a jó ég tudja még miket mondtak.

Voltak hangok amiket nem szeretett, olyankor rúgott egy egy erősebbet, de ennyi történt. Teljesen egészséges, remek hallással rendelkező kisfiam van.

júl. 10. 14:49
 8/10 A kérdező kommentje:
Mozogni eddig sem nagyon éreztem még, szóval ahhoz nem tudok viszonyítani. :/
júl. 10. 14:58
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

A VETÍTÉSBŐL KIZÁRT NÉZŐK:

A magas biztonsági szint fenntartása és az Önöket érő esetleges balesetek elkerülése érdekében az alábbi betegségekben szenvedő személyek számára tilos a belépés: epilepszia; magas vérnyomás; szívbetegség; gerincproblémák; bármilyen komolyabb egészségi probléma

EZEN KÍVÜL NEM JAVASOLT:

terhesség esetén

ittasság állapotában

4 év alatti gyermekek és

100 cm alatti személyek számára

A 4 és 7 év közötti gyermekek csak akkor engedhetők be, ha erre feljogosított felnőtt kísérővel együtt érkeznek.

Az ülések súlykorlátozása miatt 120 kilogrammnál nehezebb személyek nem vehetik igénybe a 4DX vetítési szolgáltatást.

júl. 10. 17:48
 10/10 anonim ***** válasza:
29%
Le lehet pontozni, nem igazán érdekel. Ha baj lesz az itt válaszolók 100%-a nem lesz felelősségre vonható. Menj el orvoshoz, reméljük jól van a kicsi.
júl. 11. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!