Barátomnak egy 4D-s moziba jegyet szeretnék adni ballagására. Szerintetek jó ötlet?
OMV Ajándékutalvány (Value Card)
A töltőállomásainkon megvásárolható OMV ajándékutalvány tökéletes meglepetés családtagjainak és ismerőseinek, legyen szó esküvőről, születésnapról, Karácsonyról vagy házassági évfordulóról. A hasznos ajándéknak mindenki örül. De szinte minden benzinkúton kapsz ajándékutalványt.
A felettem levőnek: Kicsit sokat képzelsz bele ebbe a 4DX-be. Én még nem voltam (nem is megyek soha jó eséllyel), de ismerősöm jól leírta. Összesen ezek az effektek vannak:
- füstgép, buborékfújó
- illatminták
- ventillátorok a szél szimuláláshoz
- és persze a "hintaszék" ami össze vissza ráz
Ennyi, ilyet, hogy fűtenének/hűtenének jelenetekhez még senkitől sem hallottam, de értelme sem lenne.
A kérdezőnek: Már biztosan nem aktuális, de másnak is jól jöhet. Ha moziba mentek jó eséllyel filmet nézni mentek oda, amihez nem tesz hozzá érdemben a 4DX, hacsak nem egy 8 évest viszel magaddal... Inkább menjetek vidámparkba 4DX helyett, ha meg filmet akartok nézni, akkor pedig IMAXbe kell menni és élvezni a sokkal magasabb minőséget, az igazi filmélményért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!