Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Barnázós ciklusok után teherbe...

Barnázós ciklusok után teherbeesés után kell szedni progeszteront?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra hogy akinek a luteális fázisban mindig pecsételő vérzése volt, teherbeesett és már mincs, annak adtak progeszteron pótlást vagy nem kellett?

Mert sokszor olvasom h "elmulott a barnazas onnan tudtak h teherbeestek" akkor ott már ha panasznemtes a terhesség nem néznek hoemonszintet?

2024. júl. 9. 14:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
54%

#10! Hagyjál már a hülyeségeddel. Itt egyedül te írtál valótlanságot RÓLAM. Azt már megbeszéltük, hogy a progreszteron szedésről mindenki leírhatja a saját véleményét. Kit érdekel, hogy szerinted nem jó? Írd le. Csak rólam ne hazudozzál, annyit írtam.

"Érdekes, azt el fel tudod dolgozni józan paraszti ésszel, hogy ha valamiből a szervezet nem termel eleget, az gondot okoz (pl. hogy az alacsony progeszteron vetélést okoz), de azt nem, hogy valaminek az emelkedett szintje szintén gondot okozhat?"

De, azt is fel tudnám, ha eljutna odáig, hogy a pótlás során tartomány fölött lenne. Csakhogy nem volt ilyen, már ott megdőlt az elméleted. Ugyanis én ellenőriztem saját magamon. Te láttál olyat, hogy a kóros tartományba esett a pótlás hatására? Mert amíg nem, nincs miről beszélnünk.

Nem szedek, mivel szülés előtt nem kell😁

2024. júl. 9. 17:26
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem kellett, beszéltem az orvossal pozitív teszt után. Amúgy nem szedtem luteális fázisban sem, ha valaki eleve szedi már, az másabb.

Viszont 7 hetesen barnázni kezdtem és felirta az orvos.

Az persze sose derül ki alacsony volt-e a progeszteron vagy sem, na de a terhességemmel több gond nem volt és a barnázás megszűnt egyébként.

2024. júl. 9. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!