Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől van ez, ugye nincs baj?

Mitől van ez, ugye nincs baj?

Figyelt kérdés
Sziasztok ma egesznap szúró görcsös érzést érzek a hasamban és pihenésre se múlik el eddig is szurkált a hasam ritkán, de akkor pihenésre elmúlt most nem 26+3hkm
2024. júl. 1. 15:46
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Nekem azt mondta a nőgyógyász, hogy ilyen esetben irány a kórház, inkább menjek feleslegesen.
2024. júl. 1. 15:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Így van. Csináld, amit egyes mond. Ugye, nem akarod megvárni, hogy 26 hetesen megszülj? Ha nem múlik, nem jelent jót. Ha ne adj Isten nyílik a méhszáj, vagy bármi, most még vissza tudják tartani, minél többet vársz, annál kevésbé.
2024. júl. 1. 16:11
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat be mentem az ügyeletre kiderült, hogy épphogy kezd nyílni a külső méhszáj és rövidült a méhnyak bent tartanak a kórházban kaptam gyógyszereket vettek vért stb illetve tüdőérlelőt most bízunk abban, hogy nem fog még kijönni a baba 🙏🙏
2024. júl. 1. 19:45
 4/8 anonim ***** válasza:
94%

#3!Jaj, nagyon örülök! Mármint nem annak, hogy ez lett, hanem, hogy bementél és így tudnak segíteni. Már jó helyen lesztek. Majd írd meg, hogy alakul.🤞

2024. júl. 1. 19:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Remélem minden rendben lesz. Drukkolok!
2024. júl. 1. 19:59
 6/8 A kérdező kommentje:

Azóta annyi történt, hogy kell szednem napi 4x2 magnéziumot illetve 2x1 velfemet és 2x1 progeszteront és kímélő életmód nem Nyíltam tovább illetve azóta bekerültem másodjára is nagyon erős görcsökkel és az ügyeletes orvos elég bunkón közölte, hogy nem kell mindenért bejonni megfordult a kicsi es azt éreztem de mégis bent tartottak és az nst is mutatta a fajasokat tehát nem ettől volt pár nap. Után haza engedtek otthon voltam 3 napot és tegnap hozott a mentő vérzéssel kiderült, hogy babszemnyi polip van a mehszajon és az verezhetett

De hála a kicsivel minden rendben már 28 hetes vagyok úgyhogy nincs már olyan sok vissza remélem addig nem lesz semmi... 🙏 Most újra pár nap megfigyelés azt haza engednek

(azaz orvos nem vette el a kedvem attól, hogy panasz esetén bejöjjek inkább jövök be 100x feleslegesen mint egyszer későn) de eddig egy bejövetelem se bizonyult feleslegesnek...

2024. júl. 12. 14:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Kérdező, merre élsz? Az első válaszoló vagyok, jelenleg én is bent fekszem Pécsen. Itt nagyon komolyan veszik, az ilyeneket mint te, itt már nem engedik haza. Remélem minden rendben lesz! Ha Dél-Dunántúli vagy, legközelebb ide gyere, itt nem fognak elzavarni!
2024. júl. 13. 17:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Utolsó énis Pécsen fekszem nem zavartak el csak azt mondta az ügyeletes doki, hogy nem kell mindenért bejönni, de itt a patalógián tényleg mindenki nagyon rendes és nagyon figyelnek mindenre.
2024. júl. 15. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!