A bő vizes folyás normális terhesség alatt?
Sziasztok!
11 hetes várandós vagyok, vizes folyás szinte mindig jelen van, de van, hogy fehéres. Teljesen szagtalan, tünetem nincs. Ez a vizes folyás elég bő. Nem tudom, hogy ez normális e.
Tegnap az ultrahangon a nőgyógyász mindent rendben talált a babával, és történt hüvely vizsgálat is, semmi rendelleneset nem talált.
A védőnő azt mondta, hogy nem gondolná, hogy a vizes folyás problémát jelent, csak mégis félek kicsit, mert fogalmam sincs, hogy ha a magzatvíz szivárog az milyen. A nőgyógyásznak kellett volna látnia azt ?
Azt még hozzátenném, hogy nekem terhesség előtt is volt folyásom, szinte állandó jelleggel.
Mielőtt jönnének olyan válaszok, hogy itt senki nem orvos, és ha a nőgyógyász mindent rendben talált, akkor biztos rendben van, nem erre vagyok kíváncsi.
A kérdésem elsősorban azokhoz szól, akiknek volt ilyen, vagy esetleg volt magzatvíz szivárgás.🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!