Normalis a viszketes a poci boren es a has feszulesenek erzese?
Figyelt kérdés
Nemreg kezdett gombolyodni a pocim, pedig mar 17 hetesek vagyunk. Par napja viszked a hasam, es a feszules is eleg kellemetlen, foleg estere. Ma reggel ota a jobb oldalam szurkal. Igaz h a szekelessel is gondjaim vannak 2 hete mar,pedig mindent megteszek h ezt elkeruljem. Orvosi ertekek eddig rendben.2009. jan. 6. 11:55
1/3 anonim válasza:
természetes, hiszen tágul a bőröd. FOg az még jobban is viszketni :D. Testápolózás enyhíti egy kicsit.
2/3 anonim válasza:
Nagyon is normális a viszkedés ,én elejétől fogva kenem ,igaz az a terhességi csíkokra van a krém.Te is jol jársz ha már most elkezded!A székrekedés miatt igyál rostos üditőt :)Egy 32hetes kismama :)
3/3 anonim válasza:
Nekem is nagyon viszked,én a DM-es kismamaolajat ajánlom,nálam az vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!