8hetessen minimális tünet?
Normális hogy 8hetessen csak a mellbimbóim érzékenyek illetve a melleim megduzzadtak kicsit nem érzékenyek más tünetem nincs?
Van más is így hogy semmi tünete nincs? Az étvágyam se nőtt eleinte igen de elmúlt, fáradtság sincs, rosszul lét egyszer volt, a hasam se "görcsölget".
Nekem semmi tünetem sem volt egész első trimeszterben. Most vagyok 19 hetes. Nekem is mondták hogy biztos fiú, be is jött (nyilván ez nem jelent semmit)
A második trimesztert sokkal nehezebben viselem, pedig azt mondják az a könnyebb. 🙂
Köszönöm szépen a válaszokat.
Azért furcsáltam mert van már egy lányom nála görcsölgetett a hasam sokszor illetve az étvagyam is nagy volt szinte végig bár ezeken kívül nála se voltak tünetek de mégiscsak több mint most.
#5! "A második trimesztert sokkal nehezebben viselem, pedig azt mondják az a könnyebb. 🙂"
Azt tuti, pasi találta ki🤣 Nekem az volt a legrosszabb. Az elsőben semmi rosszullét. A másodikban azonnal egyszerre jött a vizesedés, gyomorégés és hatalmasra nőttem. Nyilván már még nagyobb vagyok, ettől minden nehezebb, de semmi új szívás nem jött, mint a másodikban, azokat meg már megszoktam.(Ja, de, GDM, de eddig az se volt.)
Nem ezen múlik, de nekem is kisfiú 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!