Terhesség alatt meddig nő a mell? És mekkorát nő?
Figyelt kérdés
Jó ok. tudom ez egyénileg változó, csak azért érdeklődök, mert én 75 ről indultam most 16 hetes vagyok és a 85b kezd szükséges lenni. Normális ez??? Bár mindig kicsinek tartottam, egy éjjel le lehetett volna vizesruházni és visszahúzódott volna :)) Most jó a mérete meg vagyok elégedve!! :))) De mekkora lesz ez még???? :))2008. jan. 9. 09:08
1/4 anonim válasza:
Szia! Ez tényleg alkati kérdés, de szülés után bizti hogy még eggy számmal nagyobb is lessz majd a tejcsi miatt.
2/4 anonim válasza:
Én 75C-ről indultam,és most vagyok 90D-nél.Azt beszélik még nőni fog.
21 hetes kismama
3/4 anonim válasza:
Szia...en 75 b rol indultam es most 14 hetesen mar 80 b vagy egyeseknel 80c kell...azt hittem csak en kezdtem el versenyezni Pamela Andersonnal.....amugy se voltak kicsik de most hatalmasak lettek...a furdoruciaimat el is felejthetem..folyok ki beloluk alul, felul, oldalt.Nem is merek arra gondolnimekkora lessz a tejcsivel is....brrrrrrrr.....allok apaval a tukor elott es nezuk..."ugye ez nem marad ekkora?":-)))
4/4 anonim válasza:
Szia! Még a terhesség előtt 75 b-s melltartóm volt, majd a terhesség alatt csak egyre nőtt és nőtt. Szülés előtt 85b-s volt, majd a 90-es melltartó is kicsinek bizonyult szülés után közvetlenül. Mind a két cicim nagyobb volt, mint a gyerkőcöm feje. Ez azonban csak pár hétig tartott. Utána beállt 85 b-re és maradt is a szoptatás alatt végig.
Nem akarlak elkeseríteni, de ha már nem szoptatsz, akkor a cici mérete és egésze is elkeserítő! Jó néhány hónap kellett amíg visszaállt a normál új méretre, ami nekem egy számmal nagyobb méretet eredményezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!