Coldrex italpor fogyasztása okozhat pozitiv hcg tesztet?
Figyelt kérdés
A ciklusom 21. Napján vagyok megfázásra coldrexet ittam. Okozhat a fogyasztása mellékhatásként pozitiv terheségi tesztet?2024. jún. 20. 10:04
2/10 anonim válasza:
A Coldrexben miért lenne hcg hormon?
Egyáltalán ha lenne is benne, lebomlana,mire kipisilnéd.
Szóval: nem,nem okozhat.
Egyáltalán hogy merült ez fel? Tudod, mi az a hcg? Terhességi hormon. Ezt mutatja ki a teszt. Hogy kerülne egy gyógyszerbe?
3/10 anonim válasza:
Mégegy ember, aki agy nélkül szaporodik.
4/10 anonim válasza:
Már hogy lenne? Nem is értem ez hogyan merült fel benned…
6/10 anonim válasza:
Jó Isten gyere le már tényleg....nektek mi bajotok van?
7/10 babyboom567 válasza:
Ha pozitív terhességi teszted van akkor TERHES vagy,és azt nem a coldrex okozta, hanem hogy szexeltél védekezés nélkül.De könyörgöm,inkább ne szaporodj!
Ez a baj a világgal, hogy az agyatlan hülyék,orrba szájba szaporodnak,akinek meg egy csepp esze van,és használja,az meggondolja 2x is.
8/10 anonim válasza:
Most nevettem először egy kérdésen, ne haragudj kérdező.
Nem, nem okozhat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!