Nagyon kényelmetlen az alvás, 21 hetesen. Van valami módszered?
Sziasztok! 21 hetes első várandós vagyok, veszélyeztetett terhes. Nem nagy még annyira a hasam de mégsem alszom jól, minden mozdulat kissé kellemetlen, néha görcsöt okoz, vagy feszíti nagyon a hasam. Többnyire oldalt alszom és van kismama párnám is az a nagy, U alakú. Sokszor felkelek mert kényelmetlen minden, igazából oldalt is rossz érzés feküdni mert feszül a gyomor számnál. Van esetleg valami tipped, ötleted,hogy kicsit pihentetőbb legyen az alvásom?
Köszönöm
Ezt megkell szokni. Ahogy nő a hasad úgy lesz kellemetlenebb minden póz. Az utolsó pár hétben éjszaka én 5x keltem pisilni és már mindenhogy feküdhettem nem volt pihentető. Most 40+4 napos vagyok és jele sincs, hogy kiakarna jönni.
Kitartást kívánok.
Kitartás.
Óránként van hogy 2x pisilek, éjszaka megeszek fél levél renniet, úgy fordulok egyik oldalról a másikra mint egy partra vetett rozmár, ezen csak a szülés segít, akkor meg majd más miatt lesz nehéz 😅
(39+2, 2.gyerek)
Pedig muszáj hozzá szokni, később se lesz jobb😬😁
Magamhoz képest igencsak nagy hasam volt,az utolsó 4 hét volt szörnyű akkor már tényleg nem jó sehogysem.
Nekem pillangó párnám volt(meg megvan mert dereknak is jó) vagy takaróval támasztottam meg a hasam és jobb oldalt egyáltalán nem tudtam aludni.
Többnyire bal oldalamon alszom, pocakomat megtámaszva, de igazából sehogy sem igazán jó.
36 hetes vagyok, kb december óta nem aludtam igazán jól, mindig volt / van valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!