Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon kényelmetlen az alvás,...

Nagyon kényelmetlen az alvás, 21 hetesen. Van valami módszered?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 21 hetes első várandós vagyok, veszélyeztetett terhes. Nem nagy még annyira a hasam de mégsem alszom jól, minden mozdulat kissé kellemetlen, néha görcsöt okoz, vagy feszíti nagyon a hasam. Többnyire oldalt alszom és van kismama párnám is az a nagy, U alakú. Sokszor felkelek mert kényelmetlen minden, igazából oldalt is rossz érzés feküdni mert feszül a gyomor számnál. Van esetleg valami tipped, ötleted,hogy kicsit pihentetőbb legyen az alvásom?

Köszönöm

jún. 20. 07:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezt megkell szokni. Ahogy nő a hasad úgy lesz kellemetlenebb minden póz. Az utolsó pár hétben éjszaka én 5x keltem pisilni és már mindenhogy feküdhettem nem volt pihentető. Most 40+4 napos vagyok és jele sincs, hogy kiakarna jönni.

Kitartást kívánok.

jún. 20. 07:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én 36 hetes vagyok, nekem nem lenne kényelmetlen, de a babának szinte sehogy se jó, folyton rugdos, próbálok egy félig oldalt, félig háton fekvő pózt felvenni, úgy el van :D
jún. 20. 08:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak azzal tudlak biztatni, hogy szokd meg😁 Nagyon korán nagy hasam volt már, de akkor ezzel még nem volt bajom. Utána jött a gyomor -és nyelőcső égés, ülve alvás. Most 31hetes vagyok, már sehogy se jó. Mostanában a gyerek is tuti ott akar, ahol én, szóval megy a harc.
jún. 20. 08:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Kitartás.

Óránként van hogy 2x pisilek, éjszaka megeszek fél levél renniet, úgy fordulok egyik oldalról a másikra mint egy partra vetett rozmár, ezen csak a szülés segít, akkor meg majd más miatt lesz nehéz 😅

(39+2, 2.gyerek)

jún. 20. 08:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Pedig muszáj hozzá szokni, később se lesz jobb😬😁

Magamhoz képest igencsak nagy hasam volt,az utolsó 4 hét volt szörnyű akkor már tényleg nem jó sehogysem.

Nekem pillangó párnám volt(meg megvan mert dereknak is jó) vagy takaróval támasztottam meg a hasam és jobb oldalt egyáltalán nem tudtam aludni.

jún. 22. 21:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Többnyire bal oldalamon alszom, pocakomat megtámaszva, de igazából sehogy sem igazán jó.

36 hetes vagyok, kb december óta nem aludtam igazán jól, mindig volt / van valami.

júl. 2. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!