Kisfiú/kislány neveket keresek, tudnátok segíteni?
Bocs, de nem értelek, azzal hol leszel előrébb, ha random keresztneveket dobálunk eléd? Keresd meg az MTA listát, azon rajta van az ÖSSZES adható keresztnév, és olvasgasd, amíg megtetszik valamelyik.
Amúgy meg Flóra és Szilveszter :)))))
Tudnék adni pár fiú- és lánynevet:
Fiú: Kücsid, Tonuzóba, Jenő és Cvi
Lány: Nilüfer, Asszunta, Szüntüké és Banánvirág
De ha ezek esetlen nem annyira tetszenének, akkor javaslom bármelyik utónévkönyvet.
A mi listánkon ezek voltak
lány: Heléna, Johanna, Emília, Julianna, Éva, Karina, Karolina, Karola, Melinda
fiú: Csanád, Szabolcs, Viktor, Mór, Illés, András, Erik, Zente
Első gyerek lány lett, ő Táborfalvi Karina Éva most pedig fiú fog érkezni, Táborfalvi Csanád Mór
11/es
Ha esetleg probléma az hogy felettem egy kérdést a gyakori kérdéseken ami nyilván valóan azért van hogy kérdéseket tegyünk fel… Neked meg nem tetszik hogy én fiú lány neveket kertem hogy hátha látok itt olyat amit esetleg nem hallottam még …Ha nem tudsz normálisan válaszolni akkor legyszives ne tedd … további szép napot neked is
Nem javaslom, hogy bárkire hallgass névválasztásban. Csak akkor leszel elégedett az eredménnyel, ha ez a saját fejedből pattan ki. Ajánlom a férfi és női névlista tanulmányozását.
Húzd alá a szimpatikus neveket, szelektálj. Nézz utána a szimpatikus nevek eredetének és jelentésének. Mérlegeld, hogy mennyire illik a családnévhez, mert gyakran az a döntő.
Lány nevünk volt, fiút tízet felírtam én tízet a férjem(nem volt egyezés, de lány lett 😀).
Fiú: Márk, Márton, Koppány, Milán, Félix, Marcell
Lány: Korina, Kamilla, Emma, Sára, Emília, Moira, Milla, Evelin, Karolina
Szabolcs, Szilárd, Tamás, Gergő
Lilla, Enikő, Réka, Petra, Zorka, Nóra
Nekem ezek tetszenek és nem a mostani "divatos" tucat évek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!