Kisfiú/kislány neveket keresek, tudnátok segíteni?
Ha ennyire nincs ötleted, fölösleges ezen agyalni. Bőven elég lesz, hidd el, amikor a felére szűkítheted a melót 😂
Nekem tuti lánynevem volt 1000éve, csak épp fiam lesz. Lassan szülök és még most se mondanám, hogy megvagyok.
12 előtt nem, de még akkor is bizonytalan. Nekem az ország legjobb szonográfusa nem akart tippelni. Mondjuk kiderült, hogy nem is tudott volna, mert, amikor odajutott, a kisfiam szorosan összezárt lábakkal elfordult. De én kértem tesztet, abból 14hetesen kiderült.
Barna/barnabás, Örs. KB ennyi fiúnév tetszett.
Lánynévből inkább nem írom le mert a gyakori népe felnyársal:')
3-as
Írhatsz nyugodtan lány nevet, nekem kellenek a lány nevek .. a többinek meg ha nem tetszik ne olvassa el… azert
Kedvenc lány neveim: Alíz, Kamilla, Rebeka
Fiú: Bence, Levin, Ádin
Nekünk a 12 hetes genetikai ultrahangon egyértelműen látszott, hogy kisfiunk lesz, de pl.tesómnak csak a 22.héten mutatta magát rendesen unokahúgom.
12. hetes genetikain megmondták a nemét. Ma már nagyon jó gépek vannak, meg lehet már akkor mondani, ha mutatja magát.
Nekem nagyon tetszett az Olivia, Abigél, de nagyon gyakori lett, aztán szóba jött még a Kincső, Villő is.
Fiúk közül Barna,Kende, Keve, Zsolt, Csanád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!