Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig tart az émelygés?

Meddig tart az émelygés?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Még csak 13 hetes vagyok (vagy már) de még mindig borzasztó fáradt vagyok, és émelygek, hányingerem van. Alig tudok enni, de közben folyamatosan éhes vagyok. Ez szinte egész nap tart. Van bevált módszeretek? Hasznos tanácsokat is szívesen olvasnék, hogyan lehet ezen túljutni.
jún. 17. 19:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Valahol azt olvastam, hogy sokszor addig tart, amíg meg nem mozdul a baba (már ugye érezhetően). Nálam bejött, kb. a 16. hétig émelyegtem.
jún. 17. 19:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát erre csoda dolog nincs. Én a terhességem feléig rosszul voltam, hánytam is, volt hogy egy nap 10x.

Hiába ettem kekszet ittam vizet stb semmitől nem lett jobb sajnos. Aztan egyszer észre vettem hogy 7 napból csak 1 napot voltam rosszul aztán elmúlt magától.

jún. 17. 20:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Változó kinek meddig. Nővérem jó pár hónapig hányt is. Esetleg ddalon? arról azt hiszem jó hányingerre.
jún. 17. 20:14
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én ebből csak a fáradtsághoz tudok hozzászólni, mert a többi nem volt.

Arra is csak annyit, hogy ne ringasd magad hiú ábrándokba. Most vagyok 31hetes és egy pillanatra se múlt el, pedig nagyon vártam, hogy jobb lesz. Már beletörődtem, ez már nem lesz jobb. Egyetlen nappalt se bírtam ki alvás nélkül, bármilyen is az éjszaka. Mostmár sz@r lett a vasam, kapok pótlást, de az elején tök jó volt és ugyanúgy álomkór, szóval nem is azon múlik.

Hogy lehet túljutni? Hát, alvással 😂De nyugi, ébredéskor is aludni akarok.

jún. 17. 20:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én végig hánytam. Persze nekem is mondták, hogy 12. hét után elmúlik, hát nekem nem. Na de remélem nem jársz te is így.
jún. 17. 20:31
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! Akkor várok, csak így nem olyan jó dolgozni. A csed miatt meg muszáj
jún. 17. 20:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
14. Hétre varázsütésre elmúlt. Addig pokoli volt. Kívánom, hogy neked is elmúljon a napokban 😊
jún. 17. 21:30
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem második trimeszterben múlt el.
jún. 17. 21:37
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
jún. 18. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!