20. Hétben vagyok és eddig még nem hiztam.sajnos kb 15 kiló felesleg gél kezdtem a terhességet,én örülök is de elég keveset eszek,eddig nem mondták volna hogy baj lenne a babával csak ,most úgy eszembe jutott hogy, mikor kezdek súlyban is gyarapodni?
Figyelt kérdés
jún. 17. 08:11
1/5 anonim válasza:
Én a terhességem alatt 10 kilót fogytam szülésig (25 kg felesleggel kezdtem kb.).
Semmi gondot nem okozott, a baba elveszi ami kell neki🙂
2/5 anonim válasza:
Ha 15 kiló+al kezdted, és nem zabálsz, az is lehet hogy nem fogsz hízni, hiszen a terhesség babával, magzatvízzel, plusz vérrel mindennel kb 10-12 kiló plusz meg a víz.
Ha a babával minden ok, nem gond, ha nem hízol el, szülés után meg nem lesz rajtad a plusz 15.
3/5 anonim válasza:
Rajtam is van sok felesleg és én sem híztam még. 21hetes leszek. Egyrészt azért messze még a vége, másrészt aki eleve túlsúlyosan kezdi, annak pláne nem szabad (sokat) híznia. Nekem összvissz 6 kg-ot "engedélyezett" az endokrinológus. Most indul be még igazán a nyár, lehet vizesedès...plusz most nő még jó sokat a baba.
4/5 anonim válasza:
Orulj neki, addig jo, amig nem hizol tul sokat.
De messze meg a vege.
5/5 anonim válasza:
Örülj neki én is sok plusszal kezdtem az elején fogytam is kb 10kg mert folyamatosan hánytam enni alig bírtam. Védőnő meg is jegyezte hogy kb 8het alatt híztam fél kg csak. Még nem értem el azt a súlyt amivel kezdtem a terhességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!