Lehet a magzatnak a 4DX-es mozitól valami baja?
Figyelt kérdés
A 16.-ik hétben vagyok, és tegnap elmentünk a Bad Boys 4 filmre. Nem gondoltam bele, hogy esetleg baj lehet, de nagyon rázott, ugrált a szék. Próbáltam előre dőlno, és úgy védeni a nagyobb mozgásokat. Aztán eszembe jutott, nem e rázódhat meg a baba esetleg úgy, hogy maradandó károsodása legyen vagy bármi. Pedig már második terhesség, nem tudom hogy lehettem ilyen felelőtlen…szerintetek lehet baja? Ti voltatok ilyen moziban terhesen? Érzem hogy mocorog, ott is mocorgott, legalább ez megnyugtat, de valami más gond nem lehet, ami majd a születés után jön elő?jún. 16. 08:26
1/7 anonim válasza:
Fogj egy halacska tedd zacsiba vízzel és rázd meg!
Alig mozog védi a víz.
Sokan futnak,ugrálnak,hajolgatnak és élik az életüket terhesen mégis egészséges gyereket hoznak a vilagra
2/7 anonim válasza:
Gondolkozz már egy kicsit logikusan. Egy vízzel telt lufiban van. A rázkódas neki kellemes ringatás.
3/7 anonim válasza:
Én inkább aggódnék amiatt, hogy a mozi kegyetlen hangos.
4/7 anonim válasza:
15 hetes terhes voltam amikor biciklizés közben bemutattam egy előre bukfencet biciklistűl mindenestűl, majd a betonra puffantam.
A fiamnak semmi baja nem lett odabent, ellenben én úgy néztem ki, mint akit agyonert egy kannibál törzs.
Most 16 hónapos, eddig nem látom jelét, hogy bármi baja lenne az akkori eséstől :)
5/7 anonim válasza:
Inkább az agyadnak lett baja a terhességtől, ha ennyire parázol mindenen az nem normális.
6/7 A kérdező kommentje:
A “kedves” utolsótól kérdezem, voltál e már ilyen jellegű moziban, illetve azon belül olyan 4DX-en ami igazán durva? Vagy konrkétan ezen? Mert van ami csak rezeg, mozog. Ez még a férjemnek is sok volt…nem szokok parázni, csak szimplán eszembe jutott, mi van ha ebből baj lehet, kövezz meg érte. Inkább aggódjam egyszer túl, te egy remek ember lehetsz, ha mást ismeretlenül lemondasz. Sokat mond rólad. Ezen kívül megnéztem a mozi oldalán, és oda van írva, hogy terheseknek nem javasolt ez a fajta mozi. Amit persze nem tudtam, de mostmár okosabb lettem.
jún. 16. 13:37
7/7 anonim válasza:
az áramütés miatt lehet. Engem az okosmérlegről is letiltott a doki, mert minimális áram végigfut a testen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!