Elhalt magzatnál jel?
Figyelt kérdés
Ha elhal a magzat minden esetben jelentkezik valamilyen gond? Gondolok itt a vérzésre,erős görcsökre? Vagy van olyan hogy semmilyen "furcsaság" nincs és mégis kiderül hogy elhalt?jún. 14. 21:23
1/13 anonim válasza:
Sajnos elhalhat úgy is, hogy nincs jele.
2/13 anonim válasza:
Ne agyalj ilyenen. Igen, minden lehet, és annak az ellenkezője is, de amúgy a terhességek többségénél nincs gond, csak ide olyanok írnak zömében, akiknek sajnos volt veszteségük. Ne is olvasgass ilyeneket, ha beindul rá az agyad.
3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
Igen igazad van hogy nem kellene ilyenre gondolnom sajnos már volt vetélésem akkor volt barnázás is. De félek mert a hasam jobb oldalon bikini vonalnál szúrkál élessen elég sokszor ez a 3.nap. Előző terhességnél nem volt ilyen akkor csak enyhe menstruációs fájdalmak voltak. Ez miatt félek nehogy megint vetélés legyen a vége.
jún. 14. 21:41
4/13 anonim válasza:
Nekem is van most éles, nyilaló fájdalom, de csak 1-1 másodpercig. Nem tudom, hogy mit jelent, de ha neked a vetélésnél nem ilyen volt, akkor bízz abban, hogy ez most egy jó jel :)
5/13 anonim válasza:
Jobb oldali szurkálás hetekig megvolt, semmi rosszat nem jelent.
6/13 anonim válasza:
Mostanában nekem is van, pedig 30hetes vagyok🤣 Szóval esetemben már biztos nem vetélés. Ezek szerint lehet mástól is.
7/13 A kérdező kommentje:
Utolsó pont ez miatt is ilyedtem meg mert ezt a fajta szúrkálást az előző terhességnél én is 30+ körül éreztem nyilván nyúltak a szalagok és most így kora terhessen ilyesztő.
Köszönöm a többieknek is hogy írtak kicsit probálok megnyugodni.
jún. 15. 08:05
8/13 anonim válasza:
#7! De nekem az elején is volt néha.
9/13 anonim válasza:
Én most a 7. héten járok, és mégis van ilyen.
4-es voltam.
10/13 anonim válasza:
Én a terhességem elején sokszor éles és erős szúró fájdalmat éreztem és rendben zajlott a terhességem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!