Volt hasonló veletek?a várandosságom alatt jelentkezett ez a szemölcshöz hasonlító lógó bőr,38hetes terhes vagyok jelenleg.(csatolok képet)
Figyelt kérdés
Még mielőtt valaki írná hogy menjek bőrgyógyászhoz,elmegyek,puszta kiváncsiságból írom,hogy volt-e valaki hasonló helyzetben
jún. 15. 17:33
2/10 anonim válasza:
Nem nyitja meg, de ha úm. lógó fibróma (angolul skin tag - keress rá!), akkor ártalmatlan, nem fertőző és a hormonoktól van. Terhesség után leszedetheted.
3/10 anonim válasza:
Fibróma. Nincs terhességi cukrod? Akkor gyakoribb.
4/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudtam megcsinálna a cukorterhelést,nem tudtam meginni azt a lötyit:((
jún. 15. 19:24
5/10 anonim válasza:
És annyiban hagyták? Csodás!
A fibrómáknál nagyobb gondod is lehet egy kezeletlen cukor miatt. Pl: fogyatékos gyereked.
6/10 A kérdező kommentje:
Vérből és vizeletből nézték
jún. 15. 19:38
7/10 anonim válasza:
Nekem is rengeteg volt. Az orvosoknak jeleztem és vállukat rángatták, hogy majd elmúlik szülés után úgyis úgyhogy ne menjek még bőrgyógyászatra. Tényleg elmúlt a többsége magától, de azért maradt néhány így 2 évvel később is még.
8/10 anonim válasza:
Hát most már mindegy, de legközelebb ha nem bírod a terhelést, akkor kérj saját reggeliset. Már az is többet elmond, mintha nem csináltatnád meg. Sajnos a magas cukor átmegy a babába és különféle rendellenességeket is okozhat.
9/10 anonim válasza:
Nekem tökéletes volt a cukrom, mégis tele lettem fibrómákkal, még a szülés után is jöttek ki, azt mondta a nőgyógyász, hogy a hormonok miatt. Bőrgyógyászaton voltam terhesen, azt mondták, nem fognak elmúlni, szülés után talán fél évet mondtak, hogy le lehet szedetni. Viszont sokkal hamarabb elkezdtek eltűnni, volt, ami leszáradt, volt ami visszahúzodott, de pár maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!