Ez lehet a baba mozgása vagy más?
Figyelt kérdés
Első terhességem 18. hetében járok, már mindenki kérdezgeti érzem-e már, de így nehéz, hogy nem tudom mit kell. Persze mondták, meg olvastam is, hogy kb milyen, de nem tudom eldönteni. Olyat szoktam érezni, mint valami izomrángás az alhasamban. Olyan ez, mint amikor ráng a szemed, vagy sok séta után a lábadban ugrálnak az izmok. Ez lehet már a baba vagy tényleg csak izomrángás?jún. 13. 16:22
1/7 anonim válasza:
Lehet a baba is, meg lehet izomrangas is. Majd par het mulva egyertelmubb lesz.
2/7 anonim válasza:
Lehet a baba.:)
Én se tudtam mit kell majd érezni.
Nekem eleinte olyan volt mintha egy kis pillangó rebegtetné a szárnyát, utána voltak izomrángás szerűek. Utána meg már egyértelmű volt, hogy na ez Ő. :)
3/7 anonim válasza:
16 hetesen éreztem először és pont izomrángásra hasonlított. Akkor még csak pár naponta éreztem, majd egyre sűrűbben. Valószínűleg a baba lesz, amit érzel :)
7/7 anonim válasza:
Nekem is ilyen és én is izomrángáshoz tudtam hasonlítani, még én is csak most kezdem el érezgetni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!