Lehetséges az, hogy egyik napról a másikra megváltozzon ilyen drasztikusan a baba mozgása?
Ahogy a hétvégén betöltöttem a 32.hetet, úgy változott meg másnapra a baba mozgása. Eddig csak "rúgdosott", de 32+1.naptól azt csinálja, hogy sokkal ritkábban rúg, ellenben szinte egész nap hullámzik a hasam ,ahogy valamijét végighúzza bent. Furcsa, mert bár eddig is nagyon aktív volt, de most tényleg nem tudom mikor aludhat, mert egész nap érzem ezt a hullámzó érzést és már teljesen fent , a gyomrom magasságàban.
Ennyire gyorsan tud változni a mozgása tényleg? Veletek is volt ilyen?
Pont így volt..Volt olyan is,mintha konkrétan ki akarta volna kaparni magát.Eskuszom.
Főleg este amikor lefeküdtem aludni.Teljesen lent éreztem,mintha kaparászna.
Normális.
Nekem is sokat hullámzott a hasam, ficereg, biztosan alszik is, mikor te alszol sem vagy teljes mozdulatlan, hol ide forgunk, hol oda.🙂
Gondolom már be is fordult, azért érzed fent, mert a kis lábacskáival ott rugdos.
Amikor a bordádba nyomja az a kellemes!😅
Kettes vagyok. Hát őszintén szólva nem!
De még csak most jön a java.
Az utolsó hónap tényleg nehéz, mert már semmilyen pozícióban nem jó ez miatt aludni se lehet, csak elég keveset, mozogni meg nem tudsz már úgy, úgyhogy elég szenvedős.😅
Remélem 38. hétre meglesz, s akkor nem kell annyit szenvedni.
Minden jót nektek, boldog babázást!☺️
Használj panarom ringató olajat, az segít benne.☺️
Az ezerjó gátolajat is ajánlom figyelmedbe, áldásos hatása van szülés után gátsebre, de bármilyen sebre lehet használni.☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!