Ha valami baj lenne a babával a hasamban(ELHAL)akkor én éreznék valamit vagy rosszul lennék?Lehet, hogy hülyeség de én akkor is félek! Vagy nem kell?
Eddig érezted őt mozogni, csak most nem? Ha ebben a korban még nem érzed, az nem feltétlenül gond! Főleg, ha első baba.
Megértem a félelmeidet, szerintem ezen mindenki átesik. De ha semmi olyan dolog nem történt (baleset, csúnya elesés, stb.) ami miatt aggódnod kellene a babáért, akkor szerintem ninc is gond.
Ha már érezted mozogni a picit, csak most nem, még az se jelent feltétlenül problémát. Nekik is vannak lustább napjaik, az is lehet, hogy elfordult (sokszsor csinálják, ilyenkor még bőven van helyük) és a lábacskái nem érik el úgy a méh falát, hogy érezd a kalimpálást. Csokira általában kicsit aktívabbak lesznek, esetleg egyél egy kicsit. De mindenekelőtt ne izgulj, biztosan nincs semmi baja a picinek. Bár az anyaság ezzel jár: élethossziglani aggódásra szerződtünk.:-)
Igen...hülyeség! Ennyi idősen tényleg nem érzi még mindenki a baba mozgását. Főleg, ha az első baba. Ne állj ilyen negatívan a dolgokhoz. Ha félsz, feszengsz, akkor a pici azt megérzi. Ha a kismami boldog, a babó a pociban is sokkal boldogabb lesz. Jelenleg nekem is ezek a tüneteim. Érezni már éreztem, de nagyon ritkán. Majd később jobban fogom. Csak pozitívan állj hozzá! Boldog babavárást!
19 hetes kismami
Szia!
Az első babámat várom és csak a 20. héttől éreztem a baba mozgását napközben. Ami elég gyengécske mozgás volt még, így valószínűleg mozgott ő éjszaka is, csak arra még nem ébredtem fel. Ezek után az első megmozdulások után 1 egész hétig nem éreztem , aztán a 24 héttől a mai napig szinte egyfolytában, mintha nem is aludna soha.
Szóval nincs miért aggódnod, mert már 9 hetes koruk óta mozognak csak a kicsiny súlyuk miatt ezt sokáig nem érezzük. Függ még a méhlepény helyzetétől is, hogy kinek mikortól válik érezhetővé. Ahogy növekszik a picikéd úgy lesz egyre érezhetőbb számodra minden mozdulata.
Tehát ne félj!
32 hetes kismama
Ahh te szegény! Ugyanazt csinálod mint én anno. Ne parázz ezen, semmi baja 10000%! Ilyenkor már nem is szokott csak úgy elhalni de én is aggódtam.
Üdv:
35 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!