Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bajt jelent ez a fajta szúrkálás?

Bajt jelent ez a fajta szúrkálás?

Figyelt kérdés

6hetes terhes vagyok. A méhem alatt jobb oldalon tegnap óta sokszor nagyon szúr a hasam. Ez bajt jelez?

Eddig is szúrkált de inkább a méhembe. Nagyon félek nehogy méhen kívüli legyen.

jún. 12. 11:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem jelent semmit.
jún. 12. 11:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A méhen kívüli terhessegnek komoly tünetei vannak, nemcsak kis szurkalas, komoly vérzés, hasi görcsök..kàr festeni az ördögöt a falra, így nagyon nehéz lesz a terhességed.
jún. 12. 12:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Második hozzászóló, nem akarok vészmadárkodni, de nekem 2 éve pontosan ennyiből állt a méhenkívüli terhességem a 6. héttől, hogy szúrkált, kapirgált a petevezetékem környékén. Ott, ahol megtapadt. Nem görcsöltem, nem fájt semmi.

Kérdező először is nyugodj meg valamelyest. A szúrkálás lehet normális tünet is. Vérzel, barnázól? Nekem volt folyamatos barnázás is. Hol kevesebb, hol több.

Jövő héten már mehetsz terhesség megállapításra, ott kaphatsz szakszerű válaszokat.

Ha meg nagyon izgulsz akkor menj be az úgyeletre, vagy menj el még a héten a nőgyógyászhoz.

Ha 6+4 vagy 5 nap környékén jársz, már látni fogják, hogy jó helyen van-e, pulzál-e szívcsőve, rendben van-e a petezsák mérete stb.

jún. 12. 12:18
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Vérzés barnázás nincs most vagyok 6+2. Jövő héten megyek orvoshoz. De ha rosszabb lesz be megyek az ügyeletre. A fájdalmat bikini vonal felett jobb oldalon érzem élés szúró fájdalom tart egy kis ideig aztán enyhül és elmúlik majd X idő múlva vissza jön,nem hasonlít a menstruációs görcsre.

jún. 12. 21:28
 5/5 anonim válasza:

Ugyan ez van nalam is

5+5hetes vagyok jelenleg.

Jovoheten megyek dokihoz.

Nalad lehet tudni hogy mitrotent? Minden rendben van?

jún. 26. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!