Kittus28 kérdése:
2 nappal menstruáció előtt (elvileg 10-11.dpo) a mai napon sikerült ezt a Predictor tesztet produkálnom délután. Szerintetek ez már biztos pozitív? Mennyire megbízható ez a fajta teszt? Köszönöm ha segítetek
Figyelt kérdés
márc. 6. 18:26
3/14 anonim válasza:
Predictor elvileg a legbiztosabb teszt.
Én ezt pozinak látom de várj még és csjnálj ha már késik.
Gratulálok boldog babavárást !! :)
4/14 anonim válasza:
Én negatívnak látom, de majd a következő teszt eldönti.
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Sosem teszteltem még menstruáció előtt ,de most olyan érdekesen éreztem magam...gondoltam nincs veszíteni valóm. Ráadásul sosem volt még szerencsém sem ehhez a fajta teszthet, sem ennyira halvány csíkocskához.
márc. 6. 18:49
6/14 A kérdező kommentje:
Ráadásul nagyon vágyunk egy gyerkőcre ,de nem akarom beleélni magam. A páromnak egyenlőre nem is mutattam...megvárom a pénteket,hogy megjön-e a nemvárt
márc. 6. 18:52
7/14 anonim válasza:
Nagyon halvány, de látszik. Tesztelj akkor is, ha nem jön meg. A predictor megbízható. Én is azzal teszteltem a lombik után. Szorítok.
8/14 anonim válasza:
Pozitív :) halvány ugyan, de jó lesz ez :)
9/14 anonim válasza:
Szerintem elindult valami, szurkolok, hogy maradjon! :)
10/14 anonim válasza:
Ilyen volt az első pozitív tesztem a kisfiammal (vagy talán még halványabb képen), most 4,5 hónapos nagyfiu már :))) gratulálok! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!