Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » X-epil mikor lesz egyforma...

X-epil mikor lesz egyforma csíkos?

Figyelt kérdés
20 vagy 21. dpo este nem kéne már két egyforma csíknak lennie?
2024. jún. 4. 20:55
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell soha egyforma erősségűnek lennie a két csíknak. Ha egyértelműen 2 csík van, akkor pozitív. Felesleges tovább tesztelgetni, ráadásul az x-epil tesztjei nem is a jók közé tartoznak.
2024. jún. 4. 20:57
 2/35 anonim ***** válasza:
Hát ez kész. Pont ma gobdolkodtam ezen én is. 18. Dpon vagyok de nem olyan erős a csík, mint a kontroll.
2024. jún. 4. 20:58
 3/35 A kérdező kommentje:

#1 Volt korábban kémiaim, azért lőttem még egy tesztet :)

A korábbi predictor volt. Azt gondoltam, hogy ha már az x-epil is egyforma, akkor biztos jó magas a hcg :D Tudom, hogy erős teszt mellett is lehet rossz vége, de nálam eddig halvány tesztekkel volt ilyen.

#2 Akkor hasonló cipőben járunk :D A tiéd milyen, fel tudod tölteni? 😂

2024. jún. 4. 21:18
 4/35 anonim ***** válasza:

Nekem az x-epil sosem lett egyforma, "önnyugtatásra" pont nem vált be, csak belémvágta az ideget 🙃

Ha két csík van rajta, az pozitív, ez ennyit tud, de 21. dpo-n már inkább ne tesztelgess szerintem, lassan gondolom mész a dokihoz 🙂

2024. jún. 4. 21:24
 5/35 anonim ***** válasza:

[link]

2es vagyok: ilyen lett, most délután csináltam

2024. jún. 4. 21:27
 6/35 anonim ***** válasza:
Nekem kb akkor mikor már 5-6 napja késett 😅
2024. jún. 4. 21:44
 7/35 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyen lett nekem a ma esti. Szerintem neked is ilyesmi lesz 2-3 nap múlva :) Hasonló a haladásunk 😂

Értelmetlen ezeket összehasonlítgatni, de most úgy érzem, jobb móka mint a focit nézni :D

2024. jún. 4. 21:47
 8/35 anonim ***** válasza:

2es 5os vagyok

Átérzem. Nekem még 2 hét a dokiig. 19.én megyek. Nem tudom addig, hogyan bírom ki, hogy nem tudom minden rendben van e. Tudom, hogy a csík semmire sem garancia, de megnyugtat.

2024. jún. 4. 21:52
 9/35 A kérdező kommentje:
Én is 19-én megyek :) Hány órára mész?
2024. jún. 4. 21:54
 10/35 anonim ***** válasza:
1 hetes késéssel nézett így ki kb az x epil nekem. Egyiket megcsináltam 2 napos késésnél aztán boldogságomban elfelejtettem a másikat, napok múlva megtaláltam, gondoltam ellövöm. :) de az első még sokkal halványabb volt.
2024. jún. 4. 22:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!