X-epil mikor lesz egyforma csíkos?
#1 Volt korábban kémiaim, azért lőttem még egy tesztet :)
A korábbi predictor volt. Azt gondoltam, hogy ha már az x-epil is egyforma, akkor biztos jó magas a hcg :D Tudom, hogy erős teszt mellett is lehet rossz vége, de nálam eddig halvány tesztekkel volt ilyen.
#2 Akkor hasonló cipőben járunk :D A tiéd milyen, fel tudod tölteni? 😂
Nekem az x-epil sosem lett egyforma, "önnyugtatásra" pont nem vált be, csak belémvágta az ideget 🙃
Ha két csík van rajta, az pozitív, ez ennyit tud, de 21. dpo-n már inkább ne tesztelgess szerintem, lassan gondolom mész a dokihoz 🙂
Ilyen lett nekem a ma esti. Szerintem neked is ilyesmi lesz 2-3 nap múlva :) Hasonló a haladásunk 😂
Értelmetlen ezeket összehasonlítgatni, de most úgy érzem, jobb móka mint a focit nézni :D
2es 5os vagyok
Átérzem. Nekem még 2 hét a dokiig. 19.én megyek. Nem tudom addig, hogyan bírom ki, hogy nem tudom minden rendben van e. Tudom, hogy a csík semmire sem garancia, de megnyugtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!