Tapasztltatok már ilyet? A tegnapi negatív tesztemet a mai vizeletbe mártottam kiváncsiságbol és két csikos lett, de a mai meg egy. Pedig egyforma tessztel csináltam, ez miért lehetett?
Mert nem rendeltetésszerűen használtad a tesztet és így hamis eredményt adhat, mondjuk a lebomló vizelet miatt.
Bár azt sem értem, hogy minek a negatív teszteket tartogatni...
Attól, hogy terhes vagy, még a betegtájékoztatót el tudod olvasni. Ott meg feketén-fehéren leírják, hogy minden 15 perc utáni eredmény fals.
Ne tartogasd (mert igen, ez gyagyás viselkedés, ahogy írták), dobd ki használat után. A 100 teszt is kicsit már mániákus. Oké, hogy szeretnél babát, de nem kell kényszeres viselkedési zavart fejleszteni ehhez.
Ha nem jön meg, akkor tesztelj, egyébként hagyd a fenébe. Így csak becsavarodsz (még jobban). A fanatikus tesztelgetéstől nem leszel hamarabb terhes. Sőt, ez a rágörcsölés gátolja is inkább. Engedd el a témát, fordítsd másra a figyelmedet. Munka, hobbik, utazás, stb. Ezzel már inkább növeled az esélyedet.
Vagy keress egy pszcihológust, a szorongásoldás sokszor többet segít, mint bármi más (ha nincs szervi gond).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!