Tapasztltatok már ilyet? A tegnapi negatív tesztemet a mai vizeletbe mártottam kiváncsiságbol és két csikos lett, de a mai meg egy. Pedig egyforma tessztel csináltam, ez miért lehetett?
Elhisszuk, hogy nagyon akarsz babat, de igy most jobb? Hogy nem rendeltetesszeruen hasznaltad, azaz teljesen ertelmetlenul, most igy mennyivel jobb, hogy lattal egy hamis pozitivat? Ennyi erovel
ceruzaval is odarajzolhattad volna.
Állítólag, ha coca cola-ba mártod attól is pozitív lesz. Én ezt soha sem próbáltam ki, de elég sokan, egybehangzóan ezt állítják...
Egyébként én megértem, hogy ennyit tesztelsz. A remény, hamis illúziók furcsa dolgokra késztetik az embert -mondjuk 2x azért teljesen felesleges mártogatni- 5 év sikertelenséggel a hátam mögött, rendszertelen, kiszámíthatatlan mensivel szerintem már én is teszteltem ennyit. Mindenki annyit tesztel amennyit akar! De azért érdemes a 'játék'szabályokat betartani, mert a hamisan pozitív tesztek rosszabúl tudnak esni, mint a negatívak...
Nem èrtem miert kell mindenkinek leoltani szegényt..látszik a válaszolók közt nem voltak mèg ebben a cipőben mivel aki ezeket a negatìv próbálkozásokat át èli úgy gondolom nem veti meg ezt a kèrdèst.. èn pl magamra ismertem igen kínomban ènis már próbálkoztam egy neg.teszttel nem is számítunk ekkor semmire csak 1% remèny is remèny..es lám 2csík lett neki..biztos nem egy valós eredmèny de èrdekes naa.
Mi lett azota, van baba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!