Kellett volna kombinált tesztet is csináltatni?
En ha meg egyszer terhes lennek (mar nem leszek, egyet akarunk de azert leirom) biztosan nem csinaltatnam meg, ugy rank hoztak a fraszt. Rossz eredmenyt kaptunk, be is utaltak magzatviz mintavetelre. Amibol vegul kiderult, hogy semmi baj nincs. Repkedtek a fejemben a miertek, az adataim alapjan semmi nem indokolta ezt a rossz eredmenyt, sem az eletmodom, sem a korom, semmi.
A genetikus holgy is amikor felhivott, mondta, hogy o egyaltalan nem ajanlja, csak hivatalosan nem mondhatja, ugyanis ezek a tesztek matematikai kockazatbecslo programok, 10% hibaval dolgoznak es mi pont beleestunk. Mondtam remek, 2 honapig idegeskedtunk a ferjemmel, hogy egyaltalan mi van, egeszseges e a magzat vagy nem maradhat velunk..
Elég a Prena, az iis tudja, amit a kombinált, csak még többet is.
(Én mondjuk pont csináltattam, hogy addig is megnyugodjak kicsit, míg a Prena eredménye megjön, de nekem ez a kb. két hét ért 20e forintot, a korom miatt eléggé tartottam a genetikai betegségektől, más esetben felesleges.)
#4!Akkor szerencséd volt. Pont idős korban nem ajánlott, mert a kor miatt nagyon ritka a közepes kockázatnál jobb eredmény. Csak fölösleges para általában. Én 40fölött vagyok, a kombináltat rögtön kizártam. Trisomy alap lett végül, mert az uh-tól tettem függővé. Alapot mindenképpen akartam, de olyan tankönyvi tökéletes volt az uh-n, hogy nagyobb csomagot nem tartottam indokoltnak, nem is ajánlották.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!