A hasszúrkákat mikortól éreztétek, és mindennapos volt?
#1 vagyok, minden nap többször is.
Akinek nem volt, úgy kell elképzelni, hogy hirtelen, éles beszúrások vannak a méhben és környékén. 5-6 mp-ig tart, és néha legszívesebben üvöltöttem volna annyira fájt. De vérzés nem volt így nem volt veszély.
Az első terhességemnél nagyon sokat szúrkált, naponta többször is, de nem tudom, mikortól, mert lehet, hogy az utolsó vérzésem sem menstruáció volt, amit annak hittem.
Mikor gyanús lett, és teszteltem, akkor már ugyanolyan volt a két csík, de a vérzés után kb. 2 héttel voltam...
Viszont tényleg nagyon sokat szúrkált, elég fájdalmasan, sokat panaszkodtam az irodatársaimnak, mikor még nem tudtam, hogy terhes vagyok. Sajnos missed ab lett a vége :(
A kisfiammal is éreztem néha, de bőven nem annyiszor, lehet, hogy akár minden nap, de ha nem tudom, hogy terhes vagyok (itt már ciklus 28. napján volt erős pozitív tesztem), akkor lehet fel sem tűnt volna.
(Barnázásom volt mindkettőnél, ezzel tehát nem nagyon függött össze.)
Nálam a 14. hétig voltak erősebb-gyengébb szúrkálások, ahogy nőtt a méhem. Néha még a hüvelyben is éreztem. Nem kell megijedni ez nem jelez semmiféle gondot, csak nyúlnak a szalagok. Mintha bármelyik másik testrészedet nyújtanád. Inkább arra hasonlított mint mielőtt megjön nálam, nem a tipikus első napi görcsökre. Ritkán, de ma is érzek enyhe szurkálást és semmi gond nincs.
17 hetes km.
Igazából nem nagyon szokott lenni menstruációkor fájdalmam, csak gondolom, hogy valami ilyesmi lehet :D De úgy látom, hogy nem "kötelező" tünet, így akkor nem is aggódok az miatt, hogy csak néha jelentkezik :)
Köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!