Mindennapos magzati csuklás?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Lehet butaságot fogok kérdezni, de majd csak egy hét múlva megyek az orvosomhoz és foglalkoztat egy kérdés.
A 34-ik hétben járok és egy hete mindennap csuklik a babám, eddig néha-néha csuklott.
Normálisnak mondható, hogy mindennap csuklik?
jan. 3. 18:58
1/8 anonim válasza:
Nekem mindkét gyerekem csinálta, napjában többször is. Aztán kint is sokat csuklottak.
2/8 anonim válasza:
Minden nap csuklott a babám a pocakba.mikor megszületett is szinte minden nap csuklott. Mostmár 7 hónapos. Nagyon ritkán csuklik.őket ez kicsit sem zavarja
3/8 NemFogodKitalálni válasza:
Nekem is minden nap csuklott többször is. Normális.
4/8 anonim válasza:
30 hetes vagyok, szinte minden nap csuklik a fiam. Néha többször is. Minden rendben vele. Ez részben azért is történik, mert a szervezetük készül a lélegzésre és az evésre. A rekeszizom mozgása ez is, ha jobban belegondolunk.
5/8 anonim válasza:
Nekem is sokat csuklott, ráadásul hosszú-hosszú percekig.
6/8 anonim válasza:
Ugyanaz, mint a többieknek, naponta többször és kint is csuklott folyton.
7/8 anonim válasza:
Hosszú percekig, minimum5 percig csuklik napi 1 vagy 2 szer.Tegnap voltam az orvosomnál és azt mondta hogy az a legjobb ha csuklik, teljesen egészséges.
8/8 anonim válasza:
Bennt is csuklott kinnt is csuklott. Most félevesen már nem annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!