Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vasárnapra vagyok kiírva, 2...

Vasárnapra vagyok kiírva, 2 napja nagyon fáj a torkom ajánlotok valami házi praktíkát esetleg?

Figyelt kérdés
Gyógyszert nem szeretnék bevenni
2024. jún. 3. 17:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Vannak hazi praktikak, de hivd fel az orvost inkabb. Oke, hogy te gyogyszert nem akarsz bevenni, de ha kell, akkor kell. Majd az orvos eldonti.
2024. jún. 3. 17:32
 2/9 anonim ***** válasza:
31%
Covid teszt nem árt. Kórház ugyanis külön rakja a covidos anyukákat, értelemszerűen. Mézes tea, herbal swiss szirup kicsit segíthet.
2024. jún. 3. 17:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Illetve terheseknek való gyulladás csökkentő,azt elfelejtettem. Meg persze hívd fel a dokit.
2024. jún. 3. 17:35
 4/9 anonim ***** válasza:
35%
Covid teszt, nekem.is torokfajassal indult es a tobbieknek is a csaladban. Eleg sok a poz.megint.
2024. jún. 3. 17:46
 5/9 anonim ***** válasza:
@4, és még mi volt? Gyanús, hogy nekünk is az van most :/ bocsi az offért.
2024. jún. 3. 18:38
 6/9 anonim ***** válasza:

4es vagyok, nekem kezdodott punkosd elott. Nagyon fura almatlansag, remalmok,meg a laz elott. Aztan zavart is voltam,ez is covid tunet,memoria gondok,cikaztak a gondolataim,nem tudtam koncentralni,felrebeszeltem a telefonba, felrekuldtem az emaileket a munkahelyen,utana mentrm orvoshoz. Milgammat es Cavingtont irt fel. Tipikus covid tunetet az agyi köd. Olyan ködös A tudat. 2-3orat tudtam aludni,az 2 nap laz,iszonyatos izom izuleti fajdalom,torokfajas ,fejfajas. Sajgott mindenem,ebbol mar tudtam,h virusfertozes. 3 nappal utana indult a takony resze, 5.nap csinaltam nyaltesztet,de nekem mar neg.lett. a 10 evesnek a torka fajt es natha tunetek. Aztan jott a ferjem, torokfajas elontotte a takony (o nem fekudt,es laz se volt mert 3 oltasa van, nekem csak 2.) Rogton masnap felkeles utan csinalta a nyaltesztet elso nap es azonnal poz.lett. a kisfiamnak csak folyt egy kicsit az orra. :)

Haziorvos szerint 5 napig biztosan fertoz, addig erdemes otthon maradni. Ha a teszt poz. a Lot szamat be kell diktalni,felviszik a fertozo rendszerbe,de karanten nincs mar reg.

2024. jún. 4. 07:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Jah es piros szem (pinky eye) az is tipikus. Es az 5.nap elment a szaglasom telejesen es az izerzekeles. Ez meg sajnos most sem jott vissza teljesen, furak az izek. Az elso hullamban voltak ilyen tunetek,arra hajaz a mostani mutacio.
2024. jún. 4. 07:49
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat már jól vagyok, nem minden covidot jelent ennnyi idő elteltével azért kicsit már túl lehetne lépni ezen, hogy más betegség is létezik mint a covid!
2024. jún. 4. 21:27
 9/9 anonim ***** válasza:
52%

Persze csak most megint "szezonja van".

Úgyhogy simán lehet covid is.

2024. jún. 4. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!