38-39 hetes kismamak hogy vagytok?
Hogy birjatok az utolso heteket? Frontokat?
Mikorra vagytok kiirva?
Mekkorara becsultek a babatokat?
😊
Hanyadik baba?
Feltek a szulestol?
Látom nem írt senki, szóval vissza repülök tavaly június végére és úgy válaszolok, mintha most lennék ezekben a hetekben. :D
Nekem hálistennek a terhességem alatt nem volt probléma, nem szenvedtem jobban, mint nem terhesen. Pedig akkor nagyon meleg volt és sok front jött-ment. Aludni nehezen tudtam már, nem volt sehogy kényelmes, na meg persze biztos izgultam is, hogy már bármikor jöhet a kisfiam :)
Első baba volt és nem féltem a szüléstől. Úgy voltam vele, ha fáj, ha nem, ki kell jönnie. Inkább vártam az első találkozást (azért a második gyereknél lehet már fogok félni kicsit amiatt is, mert tudom mi vár rám). Persze ennyi idő távlatából, hogy 10 hós már a fiam, vissza mennék a napra, mikor született. A fájdalom elhalványul, na de az első találkozás pillanata soha :) Csodálatos!
Nekem utoljára 34 hetesen mérték, de nem emlékszem mekkorának, csak arra, hogy 3.5 kg születési súlyra tippelte a genetikus a 24 hetes UH-n és végül 3.6 kg-al született.
Egyik nap voltam NST-n a kórházba amin semmi nem làtszott. Másnap reggel 8-kor kezdőtek a fájásaim. Délután 14.30-kor értem a kórházba és este 7-re a karomban tartottam a kisfiam.
39 hét 2 napra született.
Boldog babavárást, könnyű szülést! :)
Élvezd ki az utolsó napokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!