Faros babák anyukái! Ez normális?⬇️
Eddig harántban feküdt a babám, de úgy döntött, megfordul. Persze véletlenül se a megfelelő irányba😁 Azóta kezdődött a pokoljárás. Kb.naponta 1x előfordul, hogy megyek az utcán és nagyon erősen beleszúr a hüvelyembe, azzal egy időben feszít az egész alhasam, kb.mintha ki akarná dugni a lábát. Baromi kellemetlen, meg is kell olyankor állnom, mert nem bírom. Utána nyom nélkül eltűnik.
Mi lehet ez? Nektek szokott ilyen lenni? A gyerekem csinálja? Kéne aggódnom?
Szerintem ő lehet, valahogy megfeszíti magát, mert mozgást egyébként nem érzek olyankor.
3 hete néztek méhszájat, akkor még teljesen zárt voltam, de még harántban volt. Azóta viszont nem nézték, 2napja próbálták, de csak hasival és semmi nem látszott, mert rajta ült a gyerekem.
Komolyan, azt kívánom, inkább forduljon vissza keresztbe, azzal nem volt ennyi baj.😂 Nem is csak a fájdalom, hanem nagyon ijesztő.
29hetes leszek 2 nap múlva.
Elsőnél nem volt ilyen problémám, pedig faros volt.
Most a második fejvégű és úgy beszúr sokszor a hüvelyem, kb 2 órán keresztűl dúrván. A dokim szerint feszíti magát ahogy te is íród. Nincs vele teendő. Kb 30 hetes várandósan kezdte és még mindig jelen van naponta. Most 37 hetes vagyok. Ahogy nő egyre fájdalmasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!