Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rosszul csinálok valamit?

Rosszul csinálok valamit?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Jelenleg 32 hetes terhes vagyok, és sajnos elkaptam egy nagyon csunya hüvely fertőzést,a nőgyógyászom írt fel klion hüvely tablettát aminek a felhelyezése egyáltalán nem okoz gondot. Felírt még egy gynoxin nevű hüvelykrémet,amit úgy kell használni hogy van hozzá egy ilyen szurihoz hasonló applikátor, fel kell tölteni a krémmel, és csúnyán mondva ameddig csak tudom fel nyomni azt a szuri szerű dolgot, és magamba nyomni a krémet. Ezt mindig meg is csinálom, azonban kb 2-3 perc után folyton tiszta krém leszek alul és egy csomó kifolyik úgymond. Válaszotokat előre is köszönöm

2024. máj. 30. 09:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Fekve kell a krém felhelyezése után maradni. Ezért jó lefekvés előtt felrakni.
2024. máj. 30. 09:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

ha állsz, lehúzza a gravitáció, jó hogy kifilyik.

Alvás elött kell használni, mert amíg vízszintesbe vagy nem jön ki, tud hatni.

2024. máj. 30. 11:41
 3/3 anonim ***** válasza:
51%

Szép meg jó, hogy éjjelre kell azt nyomni, és fekve maradni... Nade 32 hetes terhesen ki az a szerencsés aki nem szaladgál éjjel óránként pisilni? Csak úgy kérdezem. 🤭

Jól csinálod... Ha felkelsz mindenképp kifolyik... Ha nem éjjel, akkor reggel biztosan 🙂 ami bemegy az ki is jön 🤭

2024. máj. 30. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!