Ma voltam vizsgálaton, megnézték a méhszájat.1 újnyira nyitva a külső, belső zárt. És még azt mondta a doki ,hogy nagyon lent van a baba. Ez jelentheti hogy nemsoká szülök? 33hetes mami
Köszi szépen. Én már teljesen megijedtem mert ezek a dokik semmit nem mondanak amúgy csak a frászt hozzák az emberre 🙄😅na meg a család 😁
1es :) akkor te sem csak 0-24 fekszel és semmit nem csinálsz ?
Meg ott hogy így lenn van, attól rendesen kap levegőt igaz. (Bár ez valószínű buta kérdés ):D
35 hetesen 1 ujjnyira nyitva voltam, amúgy is kb. 24. héttől riogattak koraszüléssel.
40. héten spontán szültem, de előtte már megvolt az indítás napja (41+0).
17hetesen voltam 1ujjnyira nyitva. 32hetesen 3211 volt a méhszáj érték.
33hetesen be is illeszkedett.
36hetesen elment a nyákdugó
39+2re szültem
Nekem is 26-27 hetesen (már nem emlékszem pontosan, de valahol azon a vizsgálaton) mondta, hogy nyílik a külső méhszáj, kicsit próbáljam meg kímélni magam (2 éves nagyobb gyerkőc mellett.. Hát köszi, nem jött össze). A baba végig lent volt, beilleszkedett nagyon korán, iszonyú kellemetlen és kényelmetlen volt, de hát minden terhesség az szerintem, szóval ez nem biztos, hogy ettől van :D
39. héten szültem. És előtte pár nappal még simán szaladtam a nagy után meg emelgettem meg játszótéren kergetőztünk meg minden, ahogy a terhesség alatt végig. Nem volt jó érzés, fizikailag, mert fájt, mint a fene, de ettől még nem került előrébb a szülés ideje.
De ez, hogy nálam nem történt semmi, nyilván semmit sem jelent rád nézve. De ha az orvos nem javasolta a pihenést, ágynyugalmat, akkor szerintem nincs jelentősége. Azért ha teheted, tényleg próbáld meg kímélni magad.
39 hetesen 1cm volt de belul zarva es kb 35% volt elvekonyodva a mehszaj.
40 hetesen es 4 naposan szultem.
Köszönöm lányok mindenkinek aki írt. :) jó olvasni , hogy azért nem akar feltétlen kijonni a manó ha ez a helyzet is.
A kellemetlen dolgokat én is érzem, alig tudok mozogni, kiegyenesedni néha. A fordulás szörnyű, fel óránként pisi 😃, és néha majdnem szó szerint bepisilek, sokat keményedik q hasam hiába a 3x2 magne b6,
De hát értük minden szenvedés Megéri és ezt szerintem mi mamik értjük a legjobban. Mindenkinek minden jót és aki előtte áll könnyű szülést nekünk 😇 akiknek megvan már a baba - boldog babázást és mind hősök vagytok 😇
Köszi hogy írtatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!