Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a velemenyetek errol?

Mi a velemenyetek errol?

Figyelt kérdés

Szóval a fonokom mar regota tudja, hogy varandos vagyok, majus vegeig meg dolgozok, de a kollegak meg nem tudjak. Ugy volt h lesz majd csapatepitonk a heten ahol elmondom de se hire se hamva valszeg nem lesz. Juniusban lesz egy nagyobb osszejovetel tehat akkor lehetne ra alkalom viszont az van, hogy mi mar parommal elkeszitettuk a kepet amit en mar a kozossegi oldalon megszeretnek osztani es nem akarok juniusig varni, mert nem..regota vagyom ra es nem akarok titkolozni...

Szerintetek gaz lenne ha a kollegak a neten ertesulnek rola? Nem akaork juniusig varni.

A rosszindulatu beszologatasokat mellozetek legyszi, mert csak arra vagyok kivancsi, hogy nem e problema ha igy tudjak meg szerintetek.

2024. máj. 27. 12:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Én csak a közvetlen nagy főnököknek mondtam el személyesen, meg akikkel egy irodába ültem. Mindenki más facebookról tudta meg.
2024. máj. 27. 13:02
 2/8 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem elég furcsa lenne ha az interneten az utolsó senki előbb megtudná, mint a kollégám, de mindenki máshogy gondolja. Én eleve nem jelentettem be neten, pedig mi is vártuk, de én nem ott élek. Úgyhogy ezekszerint máshogy gondolkodunk.
2024. máj. 27. 13:03
 3/8 A kérdező kommentje:
En bejelentem, de azt is tiszteletben tartom aki nem. Mindenki sajat dontese.
2024. máj. 27. 13:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én azt nem értem, hogy minek kell ehhez csapatépítő, hogy elmond?

Én mikor a főnökömnek elmondtam, szépen utána a kollégáknak is külön-külön. Akinek akartam, azzal 1-2 napon belül úgyis beszéltem személyesen, a többi meg hidegen hagyott.

2024. máj. 27. 13:24
 5/8 A kérdező kommentje:
A csapatepitot a fonokom ajanlotta fel
2024. máj. 27. 13:33
 6/8 A kérdező kommentje:
De nem ragozom tul, majd akkor en valasztok egy napot es akkor elmondom
2024. máj. 27. 13:49
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én az egyik meetingen jelentettem be. Egyszerübb volt. Ha szokott lenni nálatok is ez is egy opció lehet.
2024. máj. 27. 14:09
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a közvetlen kolegáknak vagy aki közelebb áll hozzám személyesen mondanám el a netes bejelentés előtt.
2024. máj. 27. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!