Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Masnak is ingadozik a sulya?

Masnak is ingadozik a sulya?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, h. pl. reggel 60,9 kilo a sulyom, estere felmegy 62,9 re is majd reggelre megint eltunik.....(Nem zabalok, vagy ilyesmi.)

Bar amugyis elofordul 1-2 kilot plusz minusz nalam....szinte allando jelleggel:(

Most ez baj?Probalok mindig hasonlo idoben es vegyes osszeallitott etrendet kialakitani es nem bezabalni egyszerre, de ez valahogy megis ugyanennyire ingadozik, amugy az elmult 2 hetben csak,es most 23 hetes vagyok.

Elore is koszi a valaszokat

2009. jan. 5. 19:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Én mostanában nem méregetem magam csak a védőnő mér de amikor anno drasztikusan fogyóztam mértem minden nap. Onnan tudom,h. igen ingadozik és reggel 1-2 kg-val könnyebb az ember.

Sztem ne mérd magad te se annyit, felesleges. Most ne ez legyen a fontos, havonta nézd meg,h. hogy állsz. Nem azt mondom,h. hízzál 20-30 kg-t de evéstől függetlenül is több lesz ilyenkor a súlyod (szándékosan nem azt írom,h. hízol)...babát vársz.

Üdv

34 hetes kismama

2009. jan. 5. 19:35
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen, koszi :).

Nem is a fogyo miatt, hanem csak h. 2-3 kilot elteresek?! Es erre csak most lettem figyelmes, azert remeltem h. nem baj :S.(De akkor talan meg normalis is, lehet csak a viz, mert ugye az ejszakai pisiles min. 4 x, az nem marad el :).

jo baba varast mindenkinek.

2009. jan. 5. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!