Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ez a teszt pozitiv...

Szerintetek ez a teszt pozitiv, vagy csak beképzelem?

Figyelt kérdés
[link]

2024. máj. 22. 12:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
50%
Látom, hogy mit látsz rajta. Nagyon halvány de lehet látni. Viszont nagyon korán vagy még! Várj még pár napot mielőtt ismételsz.
2024. máj. 22. 13:42
 12/20 anonim ***** válasza:
31%
Én korai tesztelő vagyok, és sok terhességemből legtöbb esetben 5 nappal előtte mutatta a teszt, 9dpon,mert igazából az a fontosabb ovu után hány nap telik el.
2024. máj. 22. 14:00
 13/20 anonim ***** válasza:
38%
Én látom, és rózsaszínnek tűnik, csak nagyon halvány, de az nem baj. Akármilyen halvány, az pozitív. Nekem kb ilyen volt az első tesztem, 7 hónapos nagyfiam van már. ;) 2 nap múlva kb tesztelj újra, drukkolok, írd majd meg, mi lett. :)
2024. máj. 22. 14:51
 14/20 A kérdező kommentje:
Bízom benne hogy baba lesz belőle, mindenképp írni fogok mi lett az eredmény. Reménykedem benne .
2024. máj. 22. 20:13
 15/20 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem vegyél egy facelle-t, vagy az x-epil 6 nappal előtte tesztjét.:) Én ezekben sosem csalódtam.

9 hetes kismama

2024. máj. 23. 10:24
 16/20 anonim ***** válasza:
66%
A kép alapján teljesen negatív. Ha nincs tüneted (barnázás ilyesmi), tényleg kár korábban tesztelni. Nem kötekedésből írjuk ennyien, saját magadat bizonytalanítod el. Ha a ciklus elején teherbe estél volna már mutatná a teszt. Ha a közepén, ahogy a nagy könyvben meg van írva akkor vagy-vagy (de az érzékenyebb teszt már legtöbb esetben egyértelműen mutatja). Pár napos terhességet meg egyik sem mutat ki. Ha nem jön meg tesztelj úra! Facelle, Clearblue tényleg jók. Sok sikert!
2024. máj. 23. 11:58
 17/20 anonim ***** válasza:
64%
Sosem fogom megérteni miért csinàljàtok ezt....én is teszteltem idő előtt , de egyedül is láttam, hogy van ott valami vagy nincs. Egyelőre ez lópikula.... De ezt te is látod. Várj pár napot , reménykedj aztán tesztelj..Minek ehhez ilyen szarokat feltölteni?
2024. máj. 23. 13:28
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Bocsi, de itt azoknak rossz a szeme inkább, akik ezen nem látnak semmit, ha kicsit jobban megnézik. Kivehető a második csík képen is, és rózsaszín. Mondom ezt úgy, hogy vagy 1000en tényleg full negatív tesztekrol töltenek fel képet, nekik én is egyértelműen megírom, hogy negatív, de ez nem az, főleg úgy, hogy idő előtti tesztelés. Nekem 2 nap késéssel volt ilyen halvány, és már 7 hónapos a fiam...szerintem sokan reflexből írják már mindenkinek frusztráltan, hogy NEGATIIIV:D
2024. máj. 23. 13:32
 19/20 anonim ***** válasza:
42%
18# kicsit sem vagyok frusztrált de erre mit lehet mondani? Majs kiderül....
2024. máj. 23. 16:52
 20/20 anonim ***** válasza:

15 ös vagyok, úgy őszintén... mi bántót írtam bárkinek, hogy lepontozott? :D de komolyan...

nem szoktam fennakadni ezen, de ez hihetetlen.

Kérdező, teszteltél azóta?

2024. máj. 24. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!