Ha tiltva van a szex és az orgazmus terhesség alatt, ez esetben mi történhet?
Én ilyet nem éltem még át, de hallottam kismamáktól, illetve olvastam (talán itt is), hogy terhesség alatt álmukban volt spontán orgazmusuk, csak úgy.
Ezt feltételezem, kivédeni nem lehet, de ilyenkor mit csináljon, aki veszélyeztetett?
Nekem is van majdnem minden masnap…. Olyan ferfiakkal almodok akik regi szerelmeim voltak… ezt mondjuk nem ertem. 😅
En is veszelyeztetett vagyok, de mar hala istennek a vege fele jarok. 🙂
"Olyan ferfiakkal almodok akik regi szerelmeim voltak… ezt mondjuk nem ertem. 😅 "
Ilyen mondjuk nekem is volt, minden terhességemnél.
Mikor az elsőt vártam, még az exem álmomban azt is megkérdezte, ugye nem tőle van...
Reggel meg fogtam a fejem ébredés után 😂
Nekem is volt 2x mióta terhes vagyok. Szörnyű volt... De elvileg csak az első trimeszterben gyakori.
Nem tudtam hogy tilos a szex meg az orgazmus amúgy (vagy hát gondolom nem mindenkinek az). Engem külön biztatott a nőgyógyász hogy szexeljünk párommal, de nekem gyakran fáj a hasam így nincs sok kedvem.
Alapjáraton nem az, ha normál, komplikációmentes terhességről van szó.
Viszont sok esetben veszélyeztetett a terhesség (lombiknál pl automatikusan az, de vannak menet közben jelentkező komplikációk), olyankor ellenjavalt.
Semmit sem tudsz tenni. Mindkét terhességemnél korai méhszáj kinyílás volt, tilos volt a szex és kerülni kellett az orgazmust (de még a pocak simogatását is, mert az is méhösszehúzódásokat okozhat).
Volt, hogy arra ébredtem, hogy álmomban mégis volt orgazmusom. Nem történt semmi baj miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!