Ha tiltva van a szex és az orgazmus terhesség alatt, ez esetben mi történhet?
Én ilyet nem éltem még át, de hallottam kismamáktól, illetve olvastam (talán itt is), hogy terhesség alatt álmukban volt spontán orgazmusuk, csak úgy.
Ezt feltételezem, kivédeni nem lehet, de ilyenkor mit csináljon, aki veszélyeztetett?
Semmit. Nem fog történni semmi, max. kicsit keményedsz egyszer. Más tészta, amivel nincs mit tenni és más valamit tudatosan elkerülni. Aki el van tiltva pl. túlzott keményedés miatt, nyilván nem tudják úgy eltiltani, hogy lehet orgazmus, de csak heti 1x, hanem anbloc azt mondják, hogy nem javasolják. Egy-egy ilyen álombéli alkalomtól nem lesz semmi baj.
Nekem is volt amúgy.
Köszönöm a válaszokat!
#3 Mint írtam, én sem éltem át még ilyet, de egykori barátnőm mesélte a terhessége alatt, hogy 2x is.
Meg a válaszolók sem hiszem, hogy kitalálták.
Attól, hogy neked ébren sincs, ne itt éld ki a frusztrációd...
(Ha màr te ilyen stílusban nyomod... 🤔)
Tini korom ota rendszeresen van. Most 50 vagyok. Semmit nem tudsz tenni. Viszont baromira jo erzes mert a tudatos en akkor kikapcsolt es igy sokkal erosebb az orgazmus. 🙂
Egyebkent nalam mindegy h volt e szex vagy eppen nem elotte. Heti 1-3 alkalommal siman elofordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!