Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális hogy nem szeretnék...

Normális hogy nem szeretnék többet terhes lenni?

Figyelt kérdés

37 hetes kismama vagyok. Csúnyán hangzik, de már meggyűlöltem a terhességet. Eddig sem volt leányálom de így a vége fele…. 3 napja nem alszom, iszonyatosan fáj ahogy mozog a fiam, vizesedem, hirtelen behányok ha úgy mozdul, nagyon rondán csíkos lett a hasam, és már iszonyat belefáradtam. Az első két trimeszter is a hányásról meg a szép lassú “ leépülésről szólt”… Már sétálni is képtelen vagyok, ha mégis rákényszerülök, folyton meg kell állnom. Iszonyat szúrásokat érzek. A fiam is picit több 3 kiló , és mivel nem hajlandó befordulni ezért feltehetőleg császármetszés lesz.

Eredetileg nem szerettem volna gyereket, de becsúszott védekezés mellett a fèrjemmel és rábeszélt, hogy tartsuk meg. Ezt a részét nem bánom, de ha tudom mivel jár ez akkor nem biztos, hogy belemegyek.

2024. máj. 14. 05:11
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
19%
"nem hajlandó befordulni" "nem szerettem volna gyereket, de becsúszott" meg ez a hozzáállás, hogy már megbántad, jobb lett volna, ha nem tartod meg... Nem, NEM normális :/ remélem, a gyerek érdekében tullendulsz ezen, mire megszületik, kívánom a legjobbakat.
2024. máj. 14. 15:18
 22/30 anonim ***** válasza:
68%
Annyit még, hogy becsúszott gyereknek lenni tényleg Sz*R, én is az vagyok. Hálásnak lenni az eletemert igazán csak akkor kezdtem el, amikor már nekem is megszületett a kisfiam, aki az életem értelme. Na de másfelől az abortuszt sem partolom egyáltalán, szóval ez egy nehéz kérdés. Ha túl tudsz lépni a saját serelmeiden, és feltételek nélkül szeretni őt, mindig előtérbe helyezni, akkor jó, hogy megtartottad, kérdező, én ezért szurkolok. 21es voltam
2024. máj. 14. 15:25
 23/30 anonim ***** válasza:
38%

"nem hajlandó befordulni"

Most komolyan ezen vagy fennakadva? Az enyém meg anno nem volt hajlandó megszuletni, azért lett császár. Bumm.

2024. máj. 14. 15:34
 24/30 anonim ***** válasza:
47%
23# ugyanez. Mégse haragszok a gyerekemre, és akkor se haragudtam.
2024. máj. 14. 15:36
 25/30 anonim ***** válasza:
66%
Ugyan emeld már ki nekem, hol írta a kérdező azt, hogy haragszik a gyerekre.
2024. máj. 14. 15:37
 26/30 anonim ***** válasza:
50%
Amúgy meg, 24 : "rábeszélt, hogy tartsuk meg. Ezt a részét nem bánom, de ha tudom mivel jár ez akkor nem biztos, hogy belemegyek". Nem bánja a gyereket, a terhesség a problemaja
2024. máj. 14. 15:39
 27/30 anonim ***** válasza:
24%
A "nem hajlandó" egy indulatos szofordulat, a gyerekre vetítve. Mintha ugyan szegény tehetne arról, mi történik vele odabent. 😓
2024. máj. 14. 15:43
 28/30 anonim ***** válasza:
81%

27!

Te megprobalsz mindenféle huyleseget bele látni. Terhes. Xar a terhessége. Ennyi a történet.

2024. máj. 14. 15:58
 29/30 anonim ***** válasza:
26%

20, igen, és mennyi de mennyi negatív jelenség van a világon, ami nem lesz jobb attól, hogy gyakran fordul elő!

Nem írok többet ide, aki értette, értette. Sajnálom a sok becsúszott gyereket, hogy őket nem akarták, ennyi.

#16 stb

2024. máj. 14. 17:31
 30/30 A kérdező kommentje:
Na most volt időm elolvasni a vàlaszokat. Köszi mindenkinek. Nem írtam, hogy nem szeretem a gyerekemet. Azt sem írtam, hogy megbántam. Őszintén leírtam képmutatás nélkül, hogy sz@r érzés. Nekem ezt senki nem mondta, hogy ilyen lesz. Mindenki arról beszélt, hogy ez milyen csodás érzés lesz majd. Hát nekem nem. De legalább felvállalom és nem idealizálom azt ami nem jó. Pszichológus inkább azoknak kellene akik betegesen vágyódnak 5-10 gyerek után. Ott valami nagy baj van, ha nem tudnak vele leállni. De őszintén szólva magánügye mindenkinek. Az meg tegye össze a két kezét akinek könnyű terhessége volt. Az meg hogy nem volt tervezett az igaz. Ezzel semmi rosszat nem írtam. De ha tudom mivel jár akkor a saját magam érdekében nem tartom meg, mert nem volt időm felkészülni mentálisan erre. De most nyilván ő a legfontosabb, csak nyilván nagyon kikészít ez az állapot.
2024. máj. 16. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!