Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A méhlepény fedi a méhszájat...

A méhlepény fedi a méhszájat 12 hetesen?

Figyelt kérdés

A saját orvosom nem mondott semmit erről, de tegnap Nifty teszt előtt egy másik orvos is csinált (nagyon alapos) genetikai ultrahangot, és azt írta a leletre, hogy a hátsó fali lepény 26 mmes szakaszon fedi a belső méhszájat. Sajnos szóban nem mondta, csak már hazafelé olvastam.

Eddig el voltam tiltva kb.mindentől korábbi vérzés miatt, másfél hónapja fekszem. A saját orvosom legutóbb (pár napja voltam nála) már enyhített a dolgokon, ha gondolom, lassan mehetek dolgozni (irodai munka), lehet óvatos szex, de most kicsit elbizonytalanodtam. Szerintetek?

máj. 9. 10:34
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja,a szex sokadrangú, a férjem is természetesen megérti, csak hát már jól tudna esni. Inkább a munkában még szeretnék befejezni egy-két dolgot, ősztől úgyis táppénzen leszek megint,mert akkor olyan projekt jön, amibe már nem akarok belekezdeni úgy, hogy nem fejezem majd be.
máj. 9. 10:37
 2/9 anonim ***** válasza:
27%
12 hetesen minden második terhesnek rajta van a lepénye a méhszájon. Ha nincs panaszod, felesleges ezen pörögni, azért nem mondta a doki sem.
máj. 9. 11:22
 3/9 anonim ***** válasza:
76%

2# Azért ezt így nem mondanám...

Kérdező én rákérdeznék a saját dokidtól akár egy telefonba, biztos ami biztos. Ami a szexet illeti, megértem, de gondolj bele aki egész végig el van tiltva, most nyilván a pici az első, ez érthető azért.

máj. 9. 11:40
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanígy voltam. Alig vártam, hogy ne legyen vérzés és betöltsem a 12.hetet. Na, az 1.genetikain ki is derült, hogy a lepény fedi a méhszájat, marad minden a régiben ☹️Nekem azért az elején se kellett végig feküdni. Jártam dolgozni is. Csak semmi sport, semmi szex, semmi emelés, és amikor csak lehet pihenés, minél többet fekvő helyzetben. A 2.genetikain már teljesen jó helyen volt. Valószínűleg neked is feljebb fog húzódni idővel.
máj. 9. 11:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha rálóg még elvándorolhat amikor nő a méh az feljebb húzza. Amikor teljesen fedi az a szar. Nekem az volt. Az egész terhességet így csinaltuk végig, de hidd el ilyenkor az, hogy nincs szex huszadrangú. Jobban aggódtunk, hogy nehogy a babának baja legyen, és neked tényleg feljebb mehet ami után könnyebb lehet. Kitartást majd jobb lesz addig türelem.
máj. 9. 12:19
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi, persze, azért is írtam, hogy a szex sokadrangú(csak a teljesség kedvéért említettem meg). Azért tök jó, hogy ahány orvos, annyifélét lát:(.

A baba a legfontosabb, úgyhogy marad a kímélő program :).

máj. 9. 12:39
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is így volt két terhességemnél is. Feküdnöm nem kellett, csak óvatosságra intettek (semmi sport, semmi emelés, hajolgatás). A következő genetikai ultrahangra már szépen felhúzódott onnan. Kérdezd meg az orvosodat, hogy mit szabad és mit nem. Hátha az ülőmunka pl belefér. :)
máj. 9. 20:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Nálam az I.trimeszter vége felé volt többször barnázás. Ott jelezték, hogy sajnos a lepény széle rálóg a méhszájra. Sajnos ez a 19.hétig sem változott. Így az orvosom kb mindentől eltiltott ami kicsit is megterhelő, többféle gyógyszert felírt. Bízom benne, hogy feljebb megy de ő egyértelműen elmondta, hogy ilyen esetben kis százalékban mozdul el annyira, hogy ne császár legyen. Nálam ez a lepényi szakasz 3,6 centi.
máj. 10. 07:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Még a 32. hétben is rajta volt nálam. Ki akartak írni császárra emiatt. Természetesen nem egyetem bele, milyen jól tettem! 36.heti uh-n már nem volt rajta, ahogyan nő a méh, úgy feljebb is kerül a méhszájhoz képest a lepény.
máj. 12. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!