Terhességi táppénz alatt mennyire mertetek elmenni nyaralni vagy utazni? Jöttek ellenőrizni? Mennyire lehet lebukni?
Olyanra gondolok, aki nem betegség, hanem terhesség miatt volt táppénzen. Pl. olyan munkahelye vagy munkaköre van, hogy a feladatait terhesen nem tudta vagy nem láthatta el, vagy más ok miatt veszélyeztetett lett, ezért táppénzre került akár már a terhesség elején.
És ugye van az a szabály, hogy ilyenkor csak boltba, postára, orvoshoz, stb. mehetsz ki, de nem hagyhatod el a településed.
Na és emiatt kérdezem, ti mennyire tartottátok ezt be? Mertetek menni utazni vagy nyaralni, vagy inkább nem kockáztattátok a lebukást?
Jöttek amúgy ellenőrizni, hogy otthon vagytok-e? Mennyi alkalommal jöttek?
Ismertek olyat vagy járt úgy valaki, aki lebukott, hogy nem volt otthon, vagy valaki felelősségre vonta érte? Mi lett a következménye?
Hát 7#, legalább baromságot ne írj....
Én veszélyeztetett voltam, vérzések miatt. Szóval jogosan voltam tp-n.
Kijöttek megnézni. Én valóban otthon feküdtem. megnéztek, ennyi.
(2021)
Viszont barátnőm munkakerülésből volt tp-n, na vele az egész tp-t visszafizettették, mellette meg is büntették.
Mondjuk ő nem szarozott, pakolgatta is a képeket a fb-ra, hogy itt nyaral, ott csavarog
(2022)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!